ΑΕΚ: Live streaming η ημερίδα «Οι αξίες μέσα από τον Αθλητισμό είναι όπλο κατά του εκφοβισμού» (VIDEO)

ΑΕΚ: Live streaming η ημερίδα «Οι αξίες μέσα από τον Αθλητισμό είναι όπλο κατά του εκφοβισμού» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Παρακολουθήστε ζωντανά την επιστημονική ημερίδα που διοργανώνουν ΠΑΕ ΑΕΚ και ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους στην αντιμετώπιση κρίσεων, διευρύνουν το πεδίο κοινής δράσης με το σχεδιασμό νέων δράσεων κοινωνικής ευθύνης που έχουν ως στόχο να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη εφηβική βία και να ενισχύσουν την νεανική ενδυνάμωση μέσα από την εκπαίδευση και τον αθλητισμό.

Η συνεργασία αυτή εγκαινιάζεται με την επιστημονική ημερίδα με τίτλο «Οι αξίες μέσα από τον Αθλητισμό είναι όπλο κατά του εκφοβισμού», στην Αίθουσα Συνεντεύξεων της OPAP ARENA.

Η συγκεκριμένη μέρα επελέγη διότι η 6η Μαρτίου είναι η παγκόσμια ημέρα κατά της ενδοσχολικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού.

Συνδιοργανωτές της ημερίδας είναι η ΠΑΕ ΑΕΚ, η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, η Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ) το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής και το ICC Women Hellas.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X