Εμπαπέ: «Έχω πολλά προβλήματα αλλά ο προπονητής δεν είναι ένα από αυτά» (VIDEO)

Εμπαπέ: «Έχω πολλά προβλήματα αλλά ο προπονητής δεν είναι ένα από αυτά» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Αφού σκόραρε δις κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο Κιλιάν Μπαπέ εξομολογήθηκε στο Canal + France ότι έχει προβλήματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του δεύτερου αγώνα της φάσης των 16 της Παρί κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, σκοράροντας δις και τσεκάροντας το εισιτηρίο της PSG στα προημιτελικά.

Αφού αναδείχθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, MVP του αγώνα, ο Γάλλος σταρ μίλησε στο Canal + France και ξεκαθάρισε -όπως και ο ίδιος ο Λουίς Ενρίκε- ότι έχει κανένα πρόβλημα με τον προπονητή του: «Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα. Θέλω πάντα να παίζω στο Champions League. Προσπαθώ πάντα να παίζω. Μερικές φορές το κάνω, μερικές φορές όχι. Αλλά δεν θα γίνω ποτέ παίκτης που κρύβεται», είπε σχετικά με τον αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Αργότερα, σχετικά με τη σχέση του με τον Λουίς Ενρίκε, πρόσθεσε: «Πολύ καλή, πολύ καλή. Δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό, αν και οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι υπάρχει. Έχω προβλήματα, αλλά ο προπονητής δεν είναι ένα από αυτά», συνόψισε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X