«Πουλάει να πετάς σκ@τ@ και να προκαλείς προβλήματα» είπε ο Ενρίκε για τη σχέση του με τον Εμπαπέ

«Πουλάει να πετάς σκ@τ@ και να προκαλείς προβλήματα» είπε ο Ενρίκε για τη σχέση του με τον Εμπαπέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουίς Ενρίκε επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Κιλιάν Μπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της φετινής σεζόν και απάντησε εκνευρισμένος σε ερώτηση που του έγινε για την σχέση του με τον Γάλλο σούπερ σταρ.

«Προφανώς το άμεσο μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ δεν θα είναι εδώ, οπότε θα πρέπει να δοκιμάσουμε την τακτική με άλλους παίκτες» είπε ο Ισπανός προπονητής μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη με 2-1 των Παριζιάνων στη ρεβάνς με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η γαλλική ομάδα επικράτησε και στο Σαν Σεμπαστιάν χάρη στα δύο γκολ του Μπαπέ, ενώ για πολλοστή φορά ο Λουίς Ενρίκε ρωτήθηκε για τη δήλωση που έχει κάνει ο παίκτης του ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του.

«Προφανώς, αλλά ξέρετε ότι αυτό που πουλάει είναι να πετάς σκ@τά και να προκαλείς προβλήματα. Η αλήθεια; Ποιος νοιάζεται για την αλήθεια; Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν παίκτη» είπε ο Ισπανός τεχνικός, ενώ του τέθηκε και ερώτηση για το αν έχει αποδείξει ο Μπαπέ ότι είναι ο καλύτερος.

«Πιστεύεις ότι ο Μπαπέ πρέπει να το αποδείξει αυτό στα 25 του; Βάζει 50 γκολ και 25 ασίστ με οποιονδήποτε προπονητή. Για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο στο τελευταίο τρίτο, ασταμάτητος. Σήμερα έπαιξε και λίγο όταν η αγωνιστική κατάσταση απαιτούσε να κρατάει την μπάλα και να επιτίθεται στο βάθος» απάντησε ο Ενρίκε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X