Παναιτωλικός: Με στόχο την ιστορική πρόκριση κόντρα στον Άρη για το κύπελλο Ελλάδας Betsson

Παναιτωλικός: Με στόχο την ιστορική πρόκριση κόντρα στον Άρη για το κύπελλο Ελλάδας Betsson
Photo Credits: INTIME

Θέλει να γράψει ιστορία κόντρα στον Άρη, ο Παναιτωλικός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα τεράστιο παιχνίδι σχετιια με την ιστορίας του δίνει την Τετάρτη ο Παναιτωλικός κόντρα στον Άρη στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Οι «Αγρινιώτες» θα τα δώσουν όλα για να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ (0-1) για να είναι αυτοι που θα προκριθούν στον τελικό του θεσμού στις 18 Μαίου, εκεί όπου βρίσκεται ήδη ο Παναθηναϊκός.

Οι Αγρινιώτες ολοκλήρωσαν την Τρίτη το πρωί την προετοιμασία τους και εν συνεχεία ταξίδεψαν για τη Θεσσαλονίκη με τον Γιάννη Πετράκη να παίρνει μαζί του 22 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι δύο θα μείνουν εκτός αποστολής λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Σε αυτή δεν βρίσκονται όμως οι Λιάβας, Μαλής και Στεργάκης.

Συγκεκριμένα στην αποστολή του αυριανού ημιτελικού αγώνα κυπέλλου Ελλάδας betsson με τον Άρη, συμμετέχουν οι:

Καπίνο, Ταμπίντζε, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Στάγιτς, Κοντούρης, Νικολάου.

Στον Παναιτωλικό γνωρίζουν πως το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση είναι ο Άρης αλλά ξέρουν πως έχουν μπροστά τους 90 λεπτά για να ανατρέψουν την κατάσταση και να γράψουν ιστορία με την πρώτη παρουσία της ομάδας του Αγρινίου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και δεν θα τα παρατήσουν τόσο εύκολα.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X