Χάαλαντ: Απέφυγε να απαντήσει ερώτηση για το μέλλον του

Χάαλαντ: Απέφυγε να απαντήσει ερώτηση για το μέλλον του
Photo Credits: INTIME

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ρωτήθηκε σχετικά με τις σκέψεις που κάνει για το μέλλον του και αυτός «ντρίμπλαρε» μαεστρικά την ερώτηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν απάντησε στην ερώτηση δημιογράφων σχετικά με το μέλλον του στην Μάντσεστερ Σίτι. Συγκεκριμένα ανέφερε πως είναι χαρούμενος στην Αγγλία, χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει πως θα μείνει.

Άλλωστε, είναι γνωστό πως υφίσταται ένα αμοιβαίο φλερτ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο δεν είναι καθόλου απίθανο να ευοδώσει κάποια στιγμή στο μέλλον. Ο ίδιος δεν έκλεισε ποτέ την πόρτα του «αντίο» του από τους Πολίτες και για ακόμη μια φορά τόνισε σε δηλώσεις του πως ναι μεν είναι πολύ χαρούμενος στο Μάντσεστερ αλλά δεν μπορεί να είναι και σίγουρος για το μέλλον του.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα της ανανέωσης του συμβολαίου του (το τρέχον λήγει το 2027) έκανε… ντρίμπλα απαντώντας πως: «Προς το παρόν είμαι επικεντρωμένος στο γήπεδο, έχουμε πολλά παιχνίδια, είχαμε ένα ντέρμπι πριν δυο μέρες, τώρα ένα ματς Champions League και την Κυριακή τη Λίβερπουλ. Οπότε καλύτερα να είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό».

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος, ειδικά με τους ανθρώπους γύρω μου. Τον προπονητή, τους διευθυντές, το συμβούλιο, πρέπει να πω ότι πολύ χαρούμενος. Το λέω τώρα και πιθανότητα θα γίνει τίτλος παντού, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι φέρνει το “αύριο” και το μέλλον αλλά είμαι χαρούμενος», δήλωσε στη συνέχεια χαρακτηριστικά.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X