Τα highlights από το Αιολικός - ΑΕΚ Β' 0-2 (VIDEO)

Τα highlights από το Αιολικός - ΑΕΚ Β' 0-2 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στην προτελευταία αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της SL2 η ΑΕΚ Β' εξασφάλισε την πρώτη πεντάδα με νίκη στην έδρα του Αιολικού με 2-0

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την εξασφάλιση της συμμετοχής της στα Play Off πέτυχε η ΑΕΚ Β’, η οποία πέρασε νικηφόρα με 0-2 από την έδρα του Αιολικού και κλείδωσε την πεντάδα.

Στο 33′ η ΑΕΚ Β’ είχε δοκάρι μετά από προσπάθεια του Ραντόνια και τελικά πήρε το προβάδισμα στο 52′ με κεφαλιά του Χρυσόπουλου. Στο 82′ ο Γκολφίνος με σουτ έγραψε το 0-2 που έστειλε τη δεύτερη ομάδα της Ένωσης στην 4η θέση.

Αιολικός: Ντόκιτς, Ουνγιαλίδης, Ιγκνιάτοβιτς (63′ Κολλαράς), Ντίμοφ, Καρανίκας, Σρίνιτς (83′ Κριμιτζάς), Μπενίτεζ (83′ Νούλας), Τριανταφυλλάκος, Γιόκε (63′ Μπαλογιάννης), Ζάκαριτς, Ζιβογίνοβιτς.

ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κανελλόπουλος, Λαμαράνα (72′ Σαμπανάτζοβιτς), Φοφανά, Μαχαίρας (85′ Τιεί), Ρουκουνάκης (46′ Χριστόπουλος), Τζούντα Γκαρσία, Θεοδωρίδης (72′ Γκολφίνος).

Δείτε το βίντεο:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X