Champions League: Στα σχοινιά η Μπάγερν κόντρα στη Λάτσιο, κυνηγάει το θαύμα η Σοθιεδάδ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν

Champions League: Στα σχοινιά η Μπάγερν κόντρα στη Λάτσιο, κυνηγάει το θαύμα η Σοθιεδάδ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τις ρεβάνς της φάσης των 16 συνεχίζεται η δράση στο Champions League και τις δύο αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Τρίτης. Στο Μόναχο η Μπάγερν φιλοξενεί τη Λάτσιο. Σε αγωνιστική κρίση οι Βαυαροί και τα σενάρια για το μέλλον του Τούχελ είναι δυσοίωνα.

Ασυνήθιστα κακή για τα δεδομένα της η Μπάγερν τη φετινή σεζόν, παρά το γεγονός πως διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ. Ητττήθηκε 1-0 στο Olimpico, σκορ που καλείται να ανατρέψει στη ρεβάνς, εντούτοις η εικόνα της στο χορτάρι εξακολουθεί να είναι προβληματική. Το έδειξε και στο 2-2 απέναντι στη Φράιμπουργκ, αποτέλεσμα που την άφησε στο -10 από την κορυφή της Bundesliga και τη Λεβερκούζεν!

Το γκολ του Ιμόμπιλε από το πρώτο ματς, δίνει στη Λάτσιο το μίνιμουμ προβάδισμα στο Μόναχο. Οι
Ρωμαίοι έπαιξαν πίσω από τη μπάλα με οργάνωση και αποτελεσματικότητα, καθώς ούτε μια(!) από τις 17 τελικές της Μπάγερν στο Olimpico δεν βρήκε στόχο. Και με την ίδια τακτική αναμένεται να ψάξει την πρόκριση στην Allianz Arena.

Δεν είναι πάντως σε καλη κατάσταση η ομάδα του Σάρι, καθώς μέτρησε back to back ήττες από
Φιορεντίνα και Μίλαν στη Serie A, πέφτοντας στην 9η θέση και το -6 από ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Γενικότερα έχει προβλήματα σε όλες τις γραμμές της, καθώς δεν ξεχωρίζει ούτε για τη δημιουργία, ούτε και για την ανασταλτική της λειτουργία. Μοιάζει να την βολεύει ο ρόλος του αουτσάιντερ, αφού είναι παρουσιάζεται βελτιωμένη σε λιγότερα μέτρα του γηπέδου και το παιχνίδι μιας επαφής.

Με την πλάτη στον τοίχο, πολλή γκρίνια και σκληρή κριτική, η Μπάγερν καλείται να βγάλει αντίδραση. Διαφορετικά κινδυνεύει με μια καταστροφική σεζόν. Η Λάτσιο δύσκολα θα κρατήσει ξανά το μηδέν στην άμυνα, μπορεί ωστόσο να φέρει τους Βαυαρούς στα όρια τους. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Goal/Goal & Κέιν Over 1,5 προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 4.15 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στο Σαν Σεμπαστιάν, η Σοθιεδάδ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν. Κακό το μομέντουμ για τους
Βάσκους, που στα εννέα τελευταία παιχνίδια τους σε Ισπανία και Ευρώπη, μετρούν τρεις ισοπαλίες, πέντε ήττες και μόλις μια νίκη. Διατηρούν ένα προφίλ σκληρής ομάδας, που δεν ρισκάρει στο γήπεδο, ωστόσο η έλλειψη ρίσκου και επιθετικότητας συχνά τους στοιχίζει.

Με το 2-0 στην πλάτη από το πρώτο ματς στο Παρίσι, η αποστολή της Σοθιεδάδ στη ρεβάνς με τη
γαλλική ομάδα είναι εξ ορισμού πολύ δύσκολη. Στην 7η θέση της La Liga, δίνει μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ έμεινε εκτός Copa Del Rey από τη Μαγιόρκα στα ημιτελικά.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η φετινή εκδοχή της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της. Λιγότερο «φανταχτερή», εντούτοις πολύ πιο ουσιαστική από τα προηγούμενα χρόνια. Είναι σε εξαιρετικό μομέντουμ, καθώς τρέχει αήττητο σερί 20 αγώνων εντός κι εντός συνόρων, με απολογισμό 14 νίκες και έξι ισοπαλίες. Εκ των οποίων οι δυο στα ισάριθμα τελευταία με Ρεν (1-1) και Μονακό (0-0).

Το +9 στην κορυφή της Ligue 1 από την 2η Μπρεστ, δίνει στην Παρί την άνεση να ρίξει το βάρος στο Champions League. Και στην Reale Arena καλείται να υπερασπιστεί το ισχυρό προβάδισμα που της δίνει το υπέρ της 2-0 από το πρώτο ματς. Η υπόθεση του Εμπαπέ είναι ένας αστερίσκος για τη συνέχεια, ωστόσο τα αποδυτήρια της ομάδας δεν δείχνουν να έχουν επηρεαστεί ιδιαίτερα.

Στενά τα περιθώρια ανατροπής και έκπληξης, η Σοθιεδάδ είναι πάντως ομάδα που ανεβάζει την ένταση στα εντός έδρας ματς. Η Παρί πάντως έχει αποκτήσει εμπειρία και με τον Ενρίκε στον πάγκο έχει ξεφορτωθεί κάμποση από την αφέλεια που τη διέκρινε τα προηγούμενα χρόνια. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Παρί Σεν Ζερμέν Over 4,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 3.70 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X