Η Μίλαν είναι φαβορί για να πάρει τον Γκιουλέρ δανεικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Μίλαν είναι φαβορί για να πάρει τον Γκιουλέρ δανεικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αρντά Γκιουλέρ δεν έχει καταφέρει να βρει χώρο στην ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και το καλοκαίρι θα δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο 18χρονος Τούρκος επιθετικός μέσος, έμεινε αρκετό καιρό εκτός γηπέδων λόγω τραυματισμού, αλλά αποθεραπεύτηκε και ο Κάρλο Αντσελότι τον χρησιμοποιεί στα τελευταία παιχνίδια ως αλλαγή για μικρό χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα AS, η διοίκηση των Μαδριλένων έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει στο τέλος της σεζόν δανεικό σε κάποια άλλη ομάδα, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Να ακολουθήσει έτσι το παράδειγμα του Μπραχίμ Ντίαθ, ο οποίος αγωνίστηκε για τρία χρόνια δανεικός στη Μίλαν και επέστρεψε στη Μαδρίτη για να είναι πλέον στις βασικές επιλογές του Αντσελότι.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ήδη Τότεναμ και Λεβερκούζεν ενδιαφέρονται για την απόκτηση του νεαρού Τούρκου άσου, με τη Μίλαν όμως να είναι το φαβορί για την απόκτηση του, καθώς ο Γκιουλέρ προτιμά να ακολουθήσει τα… βήματα του Ντίαθ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X