Κάποιος να τον μαζέψει επιτέλους - Νέες κραυγές Κούγια με ακατάληπτες αναφορές στην ΑΕΚ

Κάποιος να τον μαζέψει επιτέλους - Νέες κραυγές Κούγια με ακατάληπτες αναφορές στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Αλέξης Κούγιας συνέχισε το show και στις δηλώσεις του με ακατάληπτες αναφορές στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάποιος επιτέλους να μαζέψει τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, Αλέξη Κούγια που συνέχισε να δίνει show στις δηλώσεις του μετά την κλήρωση των play offs με ακατάληπτες εκφράσεις κατά της ΑΕΚ.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της κλήρωσης των play off, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στο επεισόδιο με τον Γιώργο Κοσμά.

«Ζήτησα από την έναρξη της κλήρωσης να καταγράφει μια δήλωσή μου στα πρακτικά. Αυτή ήταν ότι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος εκτός των ΑΕΚ, Λαμίας, Άρη και Κηφισιάς, όλες οι άλλες ομάδες εξέδωσαν δηλώσεις για τη διαιτησία. Εδώ και χρόνια έχουμε αφήσει στον Γιάννη Παπαδόπουλο να ελέγχει το με ποιον τρόπο θα βγει πρωταθλήτρια η ΑΕΚ και ποιοι θα πέσουν – ποιοι θα ανέβουν.

Ετοιμαζόμουν να τους πω ότι η ομάδα που διακρίνεται στην πρώτη θέση, με κάποιο μαγικό τρόπο δέχεται εις βάρος της διαιτησίες και η ΑΕΚ βρίσκεται πρώτη και το ίδιο γίνεται με τις ομάδες στις κάτω θέσεις. Δεν διαμαρτυρήθηκαν φέτος Πανσερραϊκός και Κηφισιά. Πηγαίνουμε τώρα στα Play off όπου θα παίξουν διαιτητές που έχουν αμφισβητηθεί. Αυτά θα πρέπει να διαβιβαστούν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Όταν πήγα να τα πως αυτά, τότε πετάχτηκε ο Κοσμάς, με είπε γραφικό και να βγω να τα πω στις τηλεοράσεις. Μετά παρενέβη λες και ήταν ‘Φιλιππινέζα’ ο Λυσάνδρου» τόνισε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X