Ο Κοσμάς ισοπέδωσε τις γραφικότητες Κούγια: «Να τα κάνεις αυτά στα πρωϊνάδικα με την Φαίη Σκορδά - Την ΑΕΚ θέλεις δεν θέλεις θα τη σέβεσαι»

Χαμός: Ο Κούγιας τορπιλίζει τη συνεδρίαση - Ύβρεις σε Λυσσάνδρου και Κοσμά!
Photo Credits: INTIME

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς ισοπέδωσε στη Λίγκα τον Αλέξη Κούγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στη Λίγκα, Αλέξης Κούγιας, επιχείρησε από το ξεκίνημα της διαδικασίας να δώσει ακόμη ένα show. Ζήτησε τον λόγο κι έκανε επίθεση κατά της ΑΕΚ, με όλο το γνωστό κατεβατό που αραδιάζει σε αυτές τις περιπτώσεις

Αξίζει να σημειωθεί πως ισχυρίστηκε ότι η ΑΕΚ ευνοείται από την διαιτησία και ευνοούνται επίσης ο Άρης, η Λαμία και η Κηφισιά. Υποστήριξε ότι αδικούνται ο Ολυμπιακός, ο Ατρόμητος, ο Αστέρας και ο Βόλος. Το ενδιαφέρον είναι όμως πως υποστήριξε ότι αδικούνται και ο Παναθηναϊκός (επικαλέστηκε μάλιστα τις διαμαρτυρίες χθες του προπονητή του Παναθηναϊκού Φατίχ Τερίμ), αλλά και ο ΠΑΟΚ!

Επειδή δεν ήταν συνεδρίαση Δ.Σ αλλά διαδικασία κλήρωσης και δεν προβλέπονταν τοποθετήσεις, επιχείρησε να τον διακόψει ο πρόεδρος της Λίγκας Μηνάς Λυσάνδρου, ωστόσο το κρεσέντο διακόπηκε μόνο όταν υπήρξε δυναμική παρέμβαση του αντιπροέδρου της ΑΕΚ, Γιώργου Κοσμά.

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ του συνέστησε σε έντονο ύφος «αυτά να πας να τα πεις στην Φαίη Σκορδά, σε κανένα πρωϊνάδικο από αυτά που εμφανίζεσαι».

«Τέλος τώρα στις συκοφαντίες σου. Δεν θα ξαναπιάσεις στο στόμα σου την ΑΕΚ. Την ΑΕΚ θέλεις δεν θέλεις θα την σέβεσαι», του είπε ακόμη.

«Θέλατε πρωταθλήματα από αυτά που ήσασταν μπροστά 25 βαθμούς από τον Νοέμβριο και δεν μπορείτε να χωνέψετε πως παίζεται στα ίσια πλεον, αλλά θα το χωνέψετε», ήταν ακόμη μία τοποθέτησή του.

Από πλευράς ΑΕΚ επιβεβαιώθηκε το περιστατικό με το χαρτονόμισμα που πέταξε ο Αλέξης Κούγιας ξεστομίζοντας χυδαιότητες.

Ο Γιώργος Κοσμάς πήρε το 50άρικο, το έσκισε και του πέταξε τα κομμάτια λέγοντας «κόλλα το τώρα με ζελοτέιπ να το δώσεις σε κανέναν φουκαρά από αυτούς που περιμένουν να τους πληρώσεις ή σε κανένα ταξί να πάει στον εισαγγελέα να μεταφέρει αυτά που λες εδώ».

«Να τελειώνει τώρα εδώ αυτή η παρωδία», ολοκλήρωσε ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ και όντως υποχρεώθηκε να σταματήσει την παρωδία η άλλη πλευρά.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την ΑΕΚ μετά το τέλος της διαδικασίας ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, μάζεψε τα κομμάτια από το σκισμένο 50άρικο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X