ΑΕΚ Βetsson: «Χωρίς κόσμο με Χάποελ Χολόν-Να προστατεύσουμε το σπίτι και την ομάδα μας»

ΑΕΚ Βetsson: «Χωρίς κόσμο με Χάποελ Χολόν-Να προστατεύσουμε το σπίτι και την ομάδα μας»
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Betsson για τον αγώνα της Τρίτης με τη Χάποελ Χολόν.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson με ανακοίνωσή της υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας πως ο αγώνας της Τρίτης με τη Χάποελ Χολόν θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας.

Παράλληλα καλεί το κοινό να μην πλησιάσει το γήπεδο, ενώ υπενθυμίζει πως δεν έχει εκλείψει ο κίνδυνος νέας τιμωρίας της έδρας, σε περίπτωση υποτροπής, δηλαδή αυτόματου αποκλεισμού της έδρας επί μακρόν.

Προφανώς οι λόγοι ασφαλείας έχουν να κάνουν με τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στον τελευταίο αγώνα με ομάδα του Ισραήλ, στα περσινά playoffs της διοργάνωσης κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, όταν οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τιμωρηθεί από το BCL να δώσουν όλα τα παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν με μόλις 20% χωρητικότητα σε κάθε παιχνίδι για όλη την περίοδο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ,

η ομάδα μας αντιμετωπίζει αύριο (Τρίτη, 05/03, 20:45 ) στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, τη Χάποελ Χολόν, για την 4η αγωνιστική της φάσης των «16».

Υπενθυμίζουμε, ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς θεατές με απόφαση του BCL.

Με βάση την απόφαση αυτή και προ του κινδύνου «νέας τιμωρίας» της ομάδας μας, όπως αναφέρει στην επιστολή του το BCL, και κατόπιν συσκέψεως παρουσία της Αστυνομίας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (01/03), ισχύουν τα κάτωθι:

– Πρόσβαση στο γήπεδο δεν θα έχουν ούτε οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας. Πρόσβαση στο Γήπεδο θα έχουν μόνο οι διαγωνιζόμενες ομάδες και οι εμπλεκόμενοι για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, που το BCL έχει ορίσει.

– Τα Μέτρα Τάξης θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένα εντός και πέριξ των εγκαταστάσεων λόγω της επικινδυνότητας της αναμέτρησης, παρότι θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών».

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ,

η ομάδα μας εξακολουθεί να βρίσκεται σε καθεστώς επιτήρησης εξαιτίας των όσων συνέβησαν στην αναμέτρηση με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Υπενθυμίζεται, ότι με βάση την απόφαση του CAS δεν έχει εκλείψει ο κίνδυνος νέας τιμωρίας μας, σε περίπτωση υποτροπής, ήτοι αυτόματου αποκλεισμού της έδρας μας επί μακρόν.

Πρέπει να προστατεύσουμε το ΣΠΙΤΙ μας. Πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα μας.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X