Γκουαρντιόλα εκθειάζει τον Φόντεν: «Είναι ο καλύτερος παίκτης στην Premier League» (VIDEO)

Παναθηναϊκός: Χωρίς Αλεξανδρόπουλο στην Πράγα
Photo Credits: INTIME

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έκρυψε τον θαυμασμό του προς τον Άγγλο επιθετικό,

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη σημαντική νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με 3-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν παρέλειψε να επαινέσει τον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Φιλ Φόντεν, τόσο για την παρουσία του στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και όσο για την μέχρι τώρα πορεία στην καριέρα του.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όταν στο πρώτο ημίχρονο ο Μάρκους Ράσφορντ με ένα εκπληκτικό γκολ έδωσε το προβάδισμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως με ηγέτη τον Φιλ Φόντεν η γηπεδούχοι αντεπιτέθηκαν στην επανάληψη.

Με δύο γκολ στο 56ο και στο 80ο λεπτό ο Φόντεν έδωσε το «σύνθημα» για την ολική επιστροφή των «Πολιτών» στο παιχνίδι, δείχνοντας πώς εκτός από ένα σπουδαίο ταλέντο, είναι πλέον ικανός να πάρει πάνω του και το «βάρος» των μεγάλων στιγμών.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έκρυψε τον θαυμασμό του προς τον Άγγλο επιθετικό, τονίζοντας την ωριμότητα που έχει αποκτήσει και πώς αυτό το χαρακτηριστικό είναι που πρέπει να διαθέτει ένας ποδοσφαιριστής επιπέδου παγκοσμίου κλάσης.

«Ο Φιλ Φόντεν είναι ο καλύτερος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν. Έχει απίστευτη εργασιακό ηθικό, δεν έχει σημασία η θέση που αγωνίζεται και δεν παραπονιέται… και τώρα πλέον κερδίζει παιχνίδια μόνος του. Τότε είναι που γίνεσαι πραγματικά ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης! Θα είναι ένας θρυλικός παίκτης».

 

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X