Ντροπή: Επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ Betsson στην Πυλαία!

Ντροπή: Επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ Betsson στην Πυλαία!
Photo Credits: INTIME

Εικόνες ντροπής στην Πυλαία μετά τη νίκη της ΑΕΚ Betsson

Εικόνες ντροπής στην Πυλαία μετά τη καθαρή νίκη της ΑΕΚ Betsson με 85-94.

Το περιστατικό με τα επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ αποκάλυψε ο προπονητής της «Βασίλισσας», Ηλίας Ζούρος, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι λυπηρό να συμβαίνουν επεισόδια έξω από τα αποδυτήριά μας. Πιστεύω ότι είναι λάθος, γιατί δεν έχουμε δώσει δικαιώματα σαν ομάδα. Δεν επιτρέπεται αυτό. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ κι εμείς ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Τρίτης».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, σε αντιπαράθεση βρέθηκαν στα αποδυτήρια του PAOK Sports Arena, μετά τη λήξη του σημερινού παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, για τη 19η αγωνιστική της Basket League, ο Σταύρος Σχίζας με τον γυμναστή της Ένωσης, Στράτο Τσαμπή.

Σκηνικό που άρχισε λίγο πριν το τέλος του ματς, μετά από φάουλ που έγινε από τον γκαρντ των «ασπρόμαυρων» στον Μπράντον Νάιτ της ΑΕΚ, με τον Τσαμπή να αποβάλλεται για έντονη διαμαρτυρία για την κίνηση του Σχίζα και τους δύο άνδρες να δίνουν… ραντεβού στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σχίζας και ο Τσαμπής πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε η μεσολάβηση των ψυχραιμότερων για να λήξει το επεισόδιο.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X