Αλμέιδα: «Χαρούμενος με την πορεία της ΑΕΚ - Το ματς με τον Άρη θα είναι παρόμοιο με τα παιχνίδια Κυπέλλου» (VIDEO)

Αλμέιδα: «Χαρούμενος με την πορεία της ΑΕΚ - Το ματς με τον Άρη θα είναι παρόμοιο με τα παιχνίδια Κυπέλλου» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Ματίας Αλμέιδα για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται την Κυριακή εκτός έδρας κόντρα στον Άρη για την 26η αγωνιστική της Super League, με τον Ματίας Αλμέιδα να μη περιμένει διαφορετικό ματς σε σχέση με τα δυο παιχνίδια Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ματίας Αλμέιδα στη κάμερα των καναλιών Novasports:

«Προσπαθούμε να ξεκουράσουμε γρήγορα τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες ομάδες ξεκούρασης και είμαστε καλά, με όρεξη!

Με ηρεμία αντιμετωπίζω το ματς με τον Άρη, γνωρίζοντας ότι πρέπει να παίξουμε αυτό το παιχνίδι και μετά ξεκινάει το άλλο πρωτάθλημα, όπως το λέω εγώ, αυτό των πλέι οφ.

Μπορούμε να πούμε ότι είμαι χαρούμενος για εμάς και για το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί υπάρχει ανταγωνισμός που θα δούμε στα πλέι οφ».

Για το αν θα είναι αμφίρροπο το φινάλε της Super League: «Είμαστε πολύ κοντά και πιστεύω ότι θα είναι παρόμοιο με πέρυσι το φινάλε».

Για το ματς με τον Άρη: «Πιστέυω ότι θα είναι παρόμοιο παιχνίδι καθώς ούτε ο αντίπαλος έχει αλλάξει στιλ παιχνιδιού, ούτε εμείς. Εμείς και στα δυο παιχνίδια που παίξαμε τα πήγαμε καλά, στο τελευταίο παιχνίδι το αποτέλεσμα κρίθηκε στα πέναλτι αλλά γενικά παίξαμε καλά. Αύριο θα είναι ένα παρόμοιο παιχνίδι».

Για τις δηλώσεις του Μάντζιου για την ΑΕΚ: «Πρώτα από όλα να τον ευχαριστήσω αλλά είναι πολλές οι ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Ο Άρης κάνει μια πολύ καλή χρονιά οπότε θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι».

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X