Η ΑΕΚ τη δουλειά της και άσε τους άλλους να πέφτουν από τα σύννεφα!

ΑΕΚ: Ο Πόνσε πήρε «φωτιά» - Έφτασε σε διψήφιο αριθμό γκολ στο... μπαμ-μπαμ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου για τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσει η ΑΕΚ για να βγει στο τέλος νικήτρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρασαν μερικές ώρες από την προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ πέτυχε την πιο εντυπωσιακή (και εντέλει άνετη) νίκη συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, αλλά αυτό που ακολούθησε ήταν ξανά η μέρα της μαρμότας. Αντί να απασχολεί κανέναν πόσο σπουδαία μπάλα έπαιξε η ΑΕΚ όταν έβαλε στο ματς τους «πυραυλοκίνητους» στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθαν αλλεπάλληλα σχόλια για το γκολ του Πόνσε, αν μπήκε με το χέρι, αν έσβησαν οι οθόνες στο VAR για να μετρήσει και άλλα πολλά που ξεπερνούν τα όρια της φαιδρότητας.

Φανταστείτε μάλιστα, αυτό το γκολ να μην ήταν το τέταρτο που απλά σιγούρεψε μια ώρα αρχύτερα τη νίκη της Ενωσης, αλλά να ήταν εκείνο που θα έπαιρνε ξανά προβάδισμα. Εκεί δεν μας έσωζε τίποτα από εκείνους που θεωρούν πως όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας αποτελούν «κιτρινόμαυρες» δολοπλοκίες με τη σφραγίδα του Μελισσανίδη. Ετσι είναι εάν έτσι πιστεύετε. Εδώ υπάρχουν κάποιοι που ακόμα παπαγαλίζουν για το περίφημο ματς με τον Ολυμπιακό στην παλιά Νέα Φιλαδέλφεια που έσβησαν τα φώτα, ξεχνώντας πως όταν έγινε ξανά, ο Ολυμπιακός νίκησε! Τι ψάχνεις να βρεις θα πει κανείς. Σωστά.

Σε αυτόν τον κατά τα λοιπά υπέροχο και χώρο όπου όλα τα δεινά προέρχονται από την ΑΕΚ, είδαμε ξανά τις τελευταίες ημέρες να τεντώνει κάθε έννοια λογικής. Θα πείτε βέβαια πως είναι και εύλογο, από τη στιγμή που έχουμε φτάσει σε χρονικό σημείο της σεζόν όπου… σφίξαν τα γάλατα και πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια. Κάθε απώλεια είναι κρίσιμη, οι ομάδες βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί και είναι φανερό πως όλοι ψάχνουν τη στιγμή τους, περιμένοντας το λάθος της ΑΕΚ.

Ο Βεργέτης και το στατιστικό παράδοξο με τον Παναθηναϊκό

Κάπως έτσι, ο αγλαός Βεργέτης επανεμφανίζεται σε ματς του Παναθηναϊκού. Κατά διαβολεμένη σύμπτωση, από ένα απίστευτο στατιστικό παράδοξο, ο φέρελπις διαιτητής είναι θαρρείς και έχει χρεωθεί κάθε ματς των «πράσινων». Κατά έναν εκπληκτικό τρόπο μάλιστα, τυγχάνει να είναι πάντα σε εκτός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού, όπου κατά την ίδια αριθμητική συναστρία, έχουν υπάρξει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Τι πιο σύνηθες θα πει κανείς; Τώρα, πως υπάρχουν μερικές αποφάσεις που προκάλεσαν διαμαρτυρίες σε εκείνα τα παιχνίδια με Βόλο, Πανσερραϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα. Η ΚΕΔ για λόγους που δεν μπορεί εύκολα να κατανοήσει κάποιος, έχει αγνοήσει τι έχει συμβεί σε τρία ματς ήδη. Για να μην τους αδικώ, τουλάχιστον τελεί υπό… επιτήρηση το δίδυμο Φωτιά, Ζαμπάλα, για το πέναλτι μαϊμού υπέρ του Ολυμπιακού την περασμένη Κυριακή. Δεν το είδατε να γίνεται βασικό θέμα όπως άλλα, αλλά συμβαίνει.

Μιλώντας για διαιτησία, να πούμε και για το δίδυμο Σιδηρόπουλος – Ρούπερτι στο Αρης – ΑΕΚ. Ο Ολλανδός είχε υπάρξει στο VAR σε αντίστοιχο παιχνίδι πριν από δύο σεζόν, με τον Κλάτενμπεργκ που τότε έκανε κουμάντο στη διαιτησία προωθώντας την ατζέντα εκείνων που έγιναν στην πορεία και επίσημα αφεντικά του, να τον βάζει στον… πάγο επειδή δεν προσπάθησε να αλλοιώσει το παιχνίδι. Οσον αφορά τον Σιδηρόπουλο, είναι σημαντικό να αποδείξει πως μπορούν Ελληνες διαιτητές να σφυρίζουν μεγάλα παιχνίδια.

Το πρόβλημα της ατιμωρησίας

Σε άλλα ευχάριστα νέα, μειώθηκαν οι ποινές του Ολυμπιακού για την κροτίδα και τη φούστα. Είναι αλήθεια εντυπωσιακά όσα συμβαίνουν, ειδικά από τη στιγμή που αποδείχθηκε πως στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία, οι δικαστές αποδέχονται τη μεταμέλεια και τη συγγνώμη. Όλα καλά. Ετσι κι αλλιώς, η κυβέρνηση έλυσε τα ζητήματα της βίας με το δίμηνο κλείσιμο των γηπέδων και πλέον όλα έχουν πάρει το δρόμο τους. Και μια κουβέντα παραπάνω να ειπωθεί, νερό κι αλάτι.

Το θέμα που πρέπει να απασχολήσει πολιτικούς και δικαστικούς σε όλα τα επίπεδα είναι να μη λαμβάνονται αποφάσεις, που προσβάλουν τη νοημοσύνη και δημιουργούν άσχημες εντυπώσεις και αίσθημα ατιμωρησίας. Γιατί η ατιμωρησία θρέφει την βία και ακραίες συμπεριφορές που δημιουργούν ντόρο, δεν μπορούν να «καθαρίζουν» με κάποιες χιλιάδες ευρώ πρόστιμο. Συνολικά, ας το έχουμε αυτό στο κεφάλι μας ως πολίτες αυτής της χώρας.

Το πιο δύσκολο ματς για την ΑΕΚ

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X