Κιλιάν Εμπαπέ: Ψάχνει σπίτι στην Μαδρίτη με την συνδρομή των Ράμος και Χακίμι

Κιλιάν Εμπαπέ: Ψάχνει σπίτι στην Μαδρίτη με την συνδρομή των Ράμος και Χακίμι
Photo Credits: INTIME

Ψάχνει σπίτι στην Ισπανία ο Εμπαπέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ προετοιμάζει την άφιξή του στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Αφού ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν πριν από δύο εβδομάδες και. όπως ανέφερε η ισπανική εφημερίδα MARCA, υπέγραψε αργότερα το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο ίδιος και το περιβάλλον του εργάζονται ήδη για να γίνει πιο εύκολη η άφιξή του στην πόλη τους επόμενους μήνες.

Όπως εξηγεί σήμερα (1/3) η γαλλική εφημερίδα L’Equipe, τις τελευταίες εβδομάδες, ο Γάλλος επιθετικός βρίσκεται σε μόνιμη επαφή με τον Σέρχιο Ράμος, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μετά τη συνύπαρξή τους  στην ομάδα του Παρισιού.

Ο Ισπανός αμυντικός  που αγωνίζεται στη Σεβίλλη, έχει δύο σπίτια σε μια από τις πιο προνομιούχες περιοχές της πρωτεύουσας και γνωρίζει καλά τις περιοχές που συνήθως μένουν οι ποδοσφαιριστές. Μάλιστα η γαλλική εφημερίδα αναφέρει το ενδεχόμενο ο πρώην αμυντικός των Μαδριλένων να του παραχωρήσει ένα από τα σπίτια του.

Ένας άλλος συμπαίκτης, και καλός φίλος, από τον οποίο έχει ζητήσει συμβουλές για την καθημερινή ζωή στη Μαδρίτη είναι ο Ατσράφ Χακίμι, ένας παίκτης νέων της Ρεάλ Μαδρίτης που πέρασε σχεδόν 15 χρόνια στην πόλη.

Επίσης, πολλοί από το περιβάλλον του, όπως  για παράδειγμα η μητέρα και εκπρόσωπος του, Φάιζα Λαμάρι, έχουν κάνει πολλά ταξίδια στη Μαδρίτη για να καθορίσουν όλες τις λεπτομέρειες και τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, ώστε, μόλις τελειώσει η σεζόν, ο Μπαπέ  θα έχει μόνο να ετοιμάσει τις βαλίτσες του για να ξεκινήσει την πρώτη του περιπέτεια μακριά από τη Γαλλία.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X