O Eμπαπέ ρώτησε τον Σέρχιο Ράμος για την Ρεάλ Μαδρίτης

O Eμπαπέ ρώτησε τον Σέρχιο Ράμος για την Ρεάλ Μαδρίτης
Photo Credits: INTIME

Την άποψη του Σέρχιο Ράμος για την Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε ο Κιλιάν Εμαπέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την γνώμη ενός βετεράνου των αποδυτηρίων της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται πως ζήτησε ο Κιλιάν Εμαμπέ, με την φημολογούμενη μετακίνηση του στην «Βασίλισσα» να παίρνει σιγά σιγά σάρκα και όστα. Ο λόγος για τον Σέρχιο Ράμος.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ δε θα συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν και παρότι ο ίδιος δεν το έχει επιβεβαιώσει από πολλές πηγές θεωρείται «κλειδωμένη» η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Equipe αναφέρει σε σημερινό (01/03) δημοσίευμά της ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει έρθει σε επικοινωνία με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Παρί, Σέρχιο Ράμος. Η εν λόγω πηγή αναφέρει ότι οι δυο τους μίλησαν για τους μερένγκες αλλά και για τη νέα ζωή στη Μαδρίτη, όπως το σπίτι που θα μείνει.

Ο Ισπανός στόπερ, που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη Σεβίλλη, διαθέτει πολλές κατοικίες υπό την ιδιοκτησία του στη Μαδρίτη και θα μπορούσε να πουλήσει μια εξ αυτών στον Εμπαπέ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X