Νέο σκάνδαλο υπέρ Παναθηναϊκού: 4ος ορισμός Βεργέτη φέτος με τρία σκάνδαλα στην πλάτη του! (VIDEO)

Νέο σκάνδαλο υπέρ Παναθηναϊκού: 4ος ορισμός Βεργέτη φέτος με τρία σκάνδαλα στην πλάτη του! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρανκάσας βλέπει τα απίθανα με τη σχέση Παναθηναϊκού - Βεργέτη και κάνει συγκρίσεις με όσα παπαγαλίζουν για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο enwsi.gr το θέμα της παρουσίας του διαιτητή Βεργέτη σε ματς του Παναθηναϊκού το έχουμε ευτυχώς αναδείξει πολλές φορές. Και το ευτυχώς κολλάει στο ότι τώρα μπορούμε να μιλάμε ακόμη περισσότερο, γιατί φαίνεται πως η ΚΕΔ έχει βαλθεί να μας τρελάνει.

Μετά από τρεις παρουσίες του Βεργέτη σε ισάριθμες εκτός έδρας νίκες του Παναθηναϊκού με αντιπάλους εκτός πρώτης πεντάδας… Μετά από αντίστοιχες διαιτησίες του που σημαδεύθηκαν από σοβαρές αμφισβητούμενες ας πούμε αποφάσεις υπέρ του Παναθηναϊκού, που σήκωσαν πολλή κουβέντα…

Κάθε ματς και «σκάνδαλο»

Μετά από όλα αυτά, έρχεται η ΚΕΔ και βάζει τον ρέφερι από την Αρκαδία σε τέταρτο ανάλογο τέτοιο ματς του Παναθηναϊκού! Με τον ΟΦΗ στην Κρήτη την Κυριακή.

Σκεφθείτε τώρα να υπήρχε ένας διαιτητής που να είχε συνδυάσει την παρουσία του με τρεις εκτός έδρας νίκες της ΑΕΚ μέσα στην ίδια σεζόν, σε ματς με μεσαίους ή μικρομεσαίους και να υπήρχαν σε όλα διαμαρτυρίες των αντιπάλων της ΑΕΚ για πολύ σοβαρές φάσεις. Κάποιες προφανέστατες, όπως οι αποβολές που δεν έδωσε ο Βεργέτης κατά του Παναθηναϊκού στον Βόλο, όπως το γκολ – διπλό επιθετικό φάουλ στο Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός κι όπως η ιστορική πλέον φάση στο ΠΑΣ-ΠΑΟ με τον Βαγιαννίδη να παθαίνει θλάση, τα Γιάννινα να βγαίνουν μπροστά και ο Βεργέτης να σφυρίζει φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού!

Η φοβική ΚΕΔ και οι συγκρίσεις

Λοιπόν σκεφθείτε όλα αυτά και βάλτε στην θέση του Παναθηναϊκού την ΑΕΚ. Πρώτα απ’ όλα δεν θα είχαμε φτάσει σε δεύτερο ορισμό καν. Θα είχε γίνει τέτοιο επικοινωνιακό όργιο από το πρώτο ματς που δεν θα τολμούσε η φοβική ΚΕΔ να σκεφθεί καν δεύτερη παρουσία του διαιτητή σε τέτοιο ματς της ΑΕΚ. Σκεφθείτε όμως επίσης να είχε γίνει το απίθανο να έπαιζε τελικά άλλα δύο ματς, να είχαμε τα αντίστοιχα συμβάντα και τώρα να οριζόταν για τέταρτο! Θα έπεφτε η κυβέρνηση.

Τώρα όμως θα είναι απλά… Κυριακή. Και η ΚΕΔ για άγνωστους λόγους έχει αγνοήσει τι έχει συμβεί σε τρία ματς ήδη και ούτε καν για λόγους έξωθεν καλής μαρτυρίας μετά από τόση φασαρία, δεν προστατεύει και τον ίδιο τον διαιτητή στο κάτω – κάτω.

Αυτά συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα κι όχι αυτά για τα οποία προσπαθεί να πείσει η προπαγάνδα.

Ο Γκρανκάσας

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X