Προπαγάνδα και κλάψα από Καραπαπά: «Έκλεισαν το ρεύμα στο VAR για να μην δουν παράβαση στο γκολ του Πόνσε» (ΦΩΤΟ)

Προπαγάνδα και κλάψα από Καραπαπά: «Έκλεισαν το ρεύμα στο VAR για να μην δουν παράβαση στο γκολ του Πόνσε» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Καραπαπάς συνεχίζει να... κλαίει μετά από κάθε αγώνα της ΑΕΚ και δείχνει πως στον Πειραιά βλέπουν παραπάνω την Ένωση από την ομάδα τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσο ΑΕΚ έχουν δει στον Πειραιά, δεν πρέπει να έχουν δει τον Ολυμπιακό. Μόνο για την Ένωση κάνει stories στο Instagram ο Κώστας Καραπαπάς με μόνο στόχο να βάλει μπρος τη λατέρνα, την κλάψα και την προπαγάνδα.

Τα έχουν μπλέξει όλα εκεί στον Πειραιά. Μασούρες, Κηφισιές, ΠΑΣ, Λαμία, Πόνσε, όλα μαζί. Αχταρμάς, όπως το μυαλό τους.

Γράφει λοιπόν ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού «Παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα με διαφορετικούς κανόνες για τις ομάδες! Μας ακύρωσαν γκολ στο ματς με την Κηφισιά και στο ματς με τον Αστέρα γιατί βρήκε, είπαν, έστω, ακούσια σε χέρι, στην πρώτη περίπτωση του Μασούρα και στη δεύτερη του Ναβάρο! Το έψαξε το VAR από εδώ, το έψαξε από εκεί, τελικά το ακύρωσαν ή μάλλον ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΑΝ».

Και καταλήγει στο γκολ της ΑΕΚ χθες: «Απόψε μπήκε γκολ με το χέρι από τον Πόνσε της ΑΕΚ, αλλά ο διαιτητής Μαλούτας το μέτρησε ως γκολ! Ο Μαλούτας είναι αυτός που πήρε το νόμπελ εφεύρεσης σε πέναλτι στο Καλαμάτα-Ολυμπιακός Β. Από τη Βέροια. Ξέρετε… Και λες: καλά ο Μαλούτας, το VAR;».

Στη συνέχεια παρέθεσε το βίντεο του γκολ στο οποίο αναφέρεται και σχολίασε: «Κάποτε έσβησαν τα φώτα, τώρα σβήνουν και την αίθουσα στο VAR!», καθώς υπήρχε δυσλειτουργία στο βανάκι του VAR χθες.

Να πούμε βέβαια στον μηχανισμό της προπαγάνδας πως η αίθουσα του VAR δεν είναι μέσα στο γήπεδο για να της δίνει ή να της αφαιρεί το ρεύμα μια ομάδα. Είναι σε ένα βαν έξω από κάθε γήπεδο, αυτόνομα. Κάπου… ώπα δηλαδή με αυτά που λένε.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X