ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα εξήγησε για την αλλαγή Γκαρσία και τον Αραούχο - «Επιμένει και ζητά 2 εβδομάδες να παίξει με την ΑΕΚ Β»

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα εξήγησε για την αλλαγή Γκαρσία και τον Αραούχο - «Επιμένει και ζητά 2 εβδομάδες να παίξει με την ΑΕΚ Β»
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα εξήγησε την απόφαση του Σέρχιο Αραούχο να παίξει με την ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, εξήγησε ότι ο Σέρχιο Αραούχο επέμενε ο ίδιος να παίξει με την δεύτερη ομάδα της Ένωσης για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ενώ, αναφέρθηκε και στην αλλαγή του Λιβάι Γκαρσία με τον Έκι Πόνσε στο ημίχρονο.

Ο προπονητής τόνισε σχετικά: «Οσον αφορά τον Σέρχιο. Εδώ και 2 εβδομάδες μου ζητάει να παίξει ένα παιχνίδι στη Β’ ομάδα. Έπειτα τον τραυματισμό του δεν έχει βρει ρυθμό. Όταν μπαίνει δεν βλέπουμε τον Αραούχο που έχουμε συνηθίσει. Αυτόν τον ρυθμό δεν τον κερδίζεις μέσω της προπόνησης μονο. Δεν μπορώ να δώσω ως προπονητής χρόνο σε παίκτη για να φτάσει στο 100% γιατι είναι παίκτες που βρίσκονται στο 100%. Ο Σέρχιο επέμενε να παίξει στη Β ομάδα και θα παίξει την Πέμπτη, λόγω απόφασης του Σέρχιο. Ευχαριστώ για την ερώτηση, γιατί «τελειώνει το συμβόλαιό του» ή «δεν θέλω να τον βάλω». Δεν θα αλλάξει κάτι αν παίξει με την ΑΕΚ Β. Ψάχνουμε τον τρόπο να παίξει ο Σέρχιο με αυτοπεποίθηση».

Για την αλλαγή στο ημίχρονο Γκαρσία με Πόνσε. Αν είναι καλά ο Λιβάι ή να είναι αλλαγή τακτικής.

«Είχαμε σχεδιάσει να παίξει ο Λιβάι 60 λεπτά. Έχει επιστρέψει από πολλούς τραυματισμούς. Δεν ένιωθε άνετα. Δεν θέλαμε να το ρισκάρουμε. Εκεί είναι ο Πόνσε που ανταγωνίζεται. Δεν ήθελα να ρισκάρω με Λιβάι γιατί δεν ήταν στο 100%.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X