Super League: Έκλεισε η 6άδα, μαθηματικά στα play off η Λαμία!

Super League: Έκλεισε η 6άδα, μαθηματικά στα play off η Λαμία!
Photo Credits: INTIME

Ιστορία γράφει η Λαμία, καθώς για πρώτη φορά θα συμμετέχει στα Play offs της Stoiximan Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα play off της Stoiximan Super League έκλεισε θέση για πρώτη φορά στην ιστορία της η Λαμία, με την ομάδα της Φθιώτιδας να συμπληρώνει την εξάδα μετά τη γκέλα του Αστέρα Τρίπολης με την Κηφισιά (3-3).

Ιστορία γράφει η Λαμία, καθώς για πρώτη φορά θα συμμετέχει στα Play offs της Stoiximan Super League. Η ομάδα της Φθιώτιδας εκμεταλλευόμενη την γκέλα του Αστέρα Τρίπολης με την Κηφισιά (3-3) «κλείδωσε» την 6η θέση, καθώς μπορεί να έχει ματς λιγότερο, ωστόσο σε πιθανή ισοβαθμία είναι πάνω από τους Αρκάδες.

Έτσι, το σημερινό ματς της Λαμίας με τον Ατρόμητο αλλά και αυτά για την 26η αγωνιστική είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει, με την ομάδα της Φθιώτιδας να συμμετέχει στα Play off και τον Αστέρα Τρίπολης στα Play out, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει, καθώς είναι στο +13 από τις τελευταίες θέσεις.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X