Καιρός: Έρχεται η κακοκαιρία «Δωροθέα» από το βράδυ της Πέμπτης και φέρνει βροχές και ισχυρές καταιγίδες

Καιρός: Έρχεται η κακοκαιρία «Δωροθέα» από το βράδυ της Πέμπτης και φέρνει βροχές και ισχυρές καταιγίδες

Μπορεί ο φετινός χειμώνας, όπως όλα δείχνουν, να είναι ο πιο ζεστός των τελευταίων ετών, ωστόσο δεν λείπουν τα σύντομα – αλλά ισχυρά – κύματα κακοκαιρίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο φετινός χειμώνας, όπως όλα δείχνουν, να είναι ο πιο ζεστός των τελευταίων ετών, ωστόσο δεν λείπουν τα σύντομα – αλλά ισχυρά – κύματα κακοκαιρίας. Μια τέτοια κακοκαιρία θα κάνει την εμφάνισή της το βράδυ της Πέμπτης (28.2.2024) στη χώρα φέρνοντας δυνατές βροχές.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού του μετεωρολόγου της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο σήμερα δεν θα λείψουν οι τοπικές βροχές, όμως η ουσιαστική επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει το βράδυ της Πέμπτης από τα δυτικά. Όπως έγινε γνωστό η κακοκαιρία ονομάστηκε «Δωροθέα» και έρχεται από το Τυρρηνικό πέλαγος.

Η Παρασκευή θα είναι μια πολύ βροχερή ημέρα και με καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία πάντως τις δύο τελευταίες ημέρες του χειμώνα θα είναι αρκετά πάνω από τα κανονικά. Θα φτάσει τοπικά και τους 20 βαθμούς.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X