Κλοπ: «Ξέρω πώς είναι να χάνεις πέντε τελικούς στη σειρά, φαντάζομαι πώς ήταν για την Τσέλσι»

Κλοπ: «Ξέρω πώς είναι να χάνεις πέντε τελικούς στη σειρά, φαντάζομαι πώς ήταν για την Τσέλσι»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στα συναισθήματα που προκαλεί ένας χαμένος τελικός με αφορμή τον τελικό του Carabao Cup

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ κατέκτησε πριν λίγες μέρες το Carabao Cup σε έναν συγκλονιστικό αγώνα κόντρα στην Τσέλσι (1-0) και έδειξε κατανόηση στα συναισθήματα που μπορεί να νιώθει η Τσέλσι αυτή την στιγμή, καθώς έχει βρεθεί και ο ίδιος σε εκείνη την θέση. Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στα συναισθήματα ενός χαμένου τελικού και μίλησε επίσης, για την κριτική του κόσμου.

«Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος θα μιλήσει γι’ αυτό, αλλά έχει βρεθεί και στην άλλη θέση, κι όταν χάνεις έναν τελικό ο κόσμος λέει πολλά πράγματα για σένα που δεν σου αρέσει να ακούς.

Στην περίπτωσή μου μερικά από αυτά ήταν αληθινά, μερικά δεν ήταν αληθινά, απλά μάντευαν τι μπορεί να είχε συμβεί. Είμαι αυτός που ξέρει πώς είναι να χάνεις πέντε ή έξι τελικούς στη σειρά.

Μπορώ να φανταστώ πώς ήταν για την Τσέλσι. Όλοι λένε: “Παρεμπιπτόντως, έχασες τα τελευταία πέντε και αυτό είναι ένα νέο ρεκόρ”. Δεν είναι ωραίο αυτό, τους νιώθω.

Δεν τους άξιζε να πάρουν όλη την ευθύνη. Έπαιξαν ένα πολύ καλό παιχνίδι, σε έναν τελικό όπου κανείς δεν παίζει το απόλυτο ποδόσφαιρο.

Απλά πρέπει να νικήσεις τον αντίπαλο κι αυτό κάναμε. Το ήθελαν πολύ κι εκείνοι κι είδα στα πρόσωπα των παικτών και του Ποτσετίνο μετά το παιχνίδι ότι ένιωθαν φρικτά.

Δεν νομίζω ότι σε κανέναν αξίζουν τέτοια συναισθήματα, αλλά στους τελικούς έτσι είναι, ο ένας νιώθει έτσι κι ο άλλος είναι πιο χαρούμενος. Είναι δύσκολο, αλλά είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε.

Αν με ρωτούσες πριν από αυτή τη σύνθεση: “Μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι στην παράταση με την Τσέλσι;”. “Όχι. Αδύνατον”. Αλλά το να το βλέπεις να γίνεται και να είσαι μέρος του είναι πολύ ιδιαίτερο. Ξέρω ότι κερδίσαμε μεγαλύτερα τρόπαια, απλά δεν ένιωθα έτσι εκείνη τη στιγμή».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X