NBA: Περίπατος για τους Μπακς του Γιάννη κόντρα στους Χόρνετς (123-85)

NBA: Περίπατος για τους Μπακς του Γιάννη κόντρα στους Χόρνετς (123-85)
Photo Credits: INTIME

Οι Μιλγουόκι Μπακς πήραν μια εύκολη νίκη κόντρα στους φορμαρισμένους Σάρλοτ Χόρνετς με 123-85

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μιλγουόκι Μπακς ήταν επιβλητικοί και έτσι δεν αντιμετώπισαν προβλήματα κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς τους οποίους και κέριδσαν με 123-85, με τον Γιάννη να πετυχαίνει 24 πόντους.

Το Μιλγουόκι δείχνει να ρολάρει την κατάλληλη στιγμή μετά το All Star Weekend. Οι παίκτες βρίσκονται στο παρκέ, η άμυνα βρίσκεται εκεί που θέλει ο Ντοκ Ρίβερς. Το καλύτερο ωστόσο είναι ότι φαίνεται πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

ΟΓιάννης Αντετοκούνμπο είχε μία… εύκολη μέρα στην δουλειά. Ο “Greek Freak” δεν είχε παίκτη στα μέτρα του, αλλά γενικά δεν χρειάστηκε να ζοριστεί κιόλας, τελειώνοντας τον αγώνα με 24 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ – όπως όλοι οι βασικοί – δεν έπαιξε καθόλου στην τέταρτη περίοδο.

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ με 24 πόντους και ο Μπόμπι Πόρτις με 21 πόντους και 8 ριμπάουντ ακολούθησαν τον Γιάννη σε απόδοση, για ένα Μιλγουόκι που δεν είχε ξανά τον Κρις Μίντλετον, αλλά μπορεί πάλι να χαμογελά.

Για τους Χόρνετς, ο Μάιλς Μπρίτζες είχε 17 πόντους και ο Τρε Μαν 16 πόντους, με τον Μπράντον Μίλερ να προσθέτει 14 πόντους.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X