«Πιστεύω ότι ο Εμπαπέ έχει ήδη υπογράψει με τη Ρεάλ» λέει ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας

Διέρρευσαν οι προτάσεις Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί για Εμπαπέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άποψη ότι η… σχέση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κιλιάν Μπαπέ έχει προχωρήσει σε «γάμο» εξέφρασε ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας.

Σχετικά δημοσιεύματα υπάρχουν εδώ και εβδομάδες, από την ημέρα που ο Γάλλος σούπερ σταρ ενημέρωσε την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της φετινής σεζόν.

Επίσημα δεν υπάρχει ανακοίνωση, ωστόσο θεωρείται πια δεδομένο από πολλές πλευρές ότι ο Μπαπέ θα φορά σε λίγους μήνες την φανέλα των Μαδριλένων.

«Έχω ένα προαίσθημα ότι ο Μπαπέ έχει υπογράψει ήδη με τη Ρεάλ Μαδρίτης» δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, εκφράζοντας και την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Πριμέρα Ντιβιζιόν θα αναβαθμιστεί με την παρουσία ενός σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου.

«Θα είναι ακόμα ένα αστέρι στη Λίγκα όπως οι Μπέλιγχαμ, Βινίσιους, Γκριεζμάν και Λεβαντόφσκι. Με τον Μπαπέ το ισπανικό πρωτάθλημα θα έχει έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο» κατέληξε ο Τέμπας.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X