Μειώθηκε σε 6 βαθμούς από 10 η τιμωρία της Έβερτον

Μειώθηκε σε 6 βαθμούς από 10 η τιμωρία της Έβερτον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Έβερτον τιμωρήθηκε με αφαίρεση 10 πόντους με άμεση ισχύ τον Νοέμβριο, αφού διαπιστώθηκε ότι παραβίασε τους κανόνες κερδοφορίας και βιωσιμότητας (PSR) σχετικά με ζημίες.

«Ένα ανεξάρτητο συμβούλιο προσφυγών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κύρωση για την παραβίαση των κανόνων κερδοφορίας και βιωσιμότητας της Premier League από την Έβερτον για την περίοδο που λήγει τη σεζόν 2021/22, θα είναι άμεση αφαίρεση έξι βαθμών», ανέφερε η Premier League.

Η αρχική αφαίρεση βαθμών σήμαινε ότι η Έβερτον έπεσε από τη 14η θέση της βαθμολογίας στη ζώνη του υποβιβασμού με τέσσερις βαθμούς. Ο σύλλογος άσκησε έφεση κατά της αρχικής ποινής, την οποία χαρακτήρισε «εντελώς δυσανάλογη και άδικη».

«Η Έβερτον μπορεί να επιβεβαιώσει ότι το Συμβούλιο Εφέσεων έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η αφαίρεση βαθμών που επιβλήθηκε από μια ανεξάρτητη Επιτροπή της Premier League τον Νοέμβριο μειώνεται από 10 βαθμούς σε έξι βαθμούς, με άμεση ισχύ», αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.

Η Έβερτον παραδέχτηκε παραβίαση του PSR για την περίοδο που έληξε με τη σεζόν 2021-22, με τις συνολικές απώλειες για εκείνη την περίοδο να ανέρχονται σε 124,5 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με ανεξάρτητη επιτροπή.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X