Δικηγόρος Μπέου: «Ο Μελισσανίδης αποκάλεσε τον Κάκο "μαϊμού" και δεν του ασκήθηκε δίωξη»

Ο Ανδρέας Τετέι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε
Photo Credits: INTIME

Τι ανέφερε η δικηγόρος του Μπέου στο δικαστήριο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η δικηγόρος του Αχιλλέα Μπέου, Καρερίνα Βλαχάβα, χρησιμοποίησε το περιστατικό όπου ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε αποκαλέσει τον Τάσο Κάκο σε τηλεοπτική εκπομπή «μαϊμού».

Μετά την προσωρινή διακοπή στην υπόθεση για τη ρατσιστική επίθεση του Μπέου στον Τεττέι, η δικηγόρος του ισχυρού άντρα της ομάδας της Θεσσαλίας προς υπεράσπιση του πελάτη της χρησιμοποίησε το περιστατικό όπου ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε χαρακτηρίσει «μαϊμού» τον Τάσο Κάκο σε τηλεοπτική εκπομπή.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Η λέξη μαϊμού στην ελληνική γλώσσα δεν έχει ραστιστική χροιά. Σε δεκάδες λεξικά χρησιμοποιείται με την έννοια του πονηρού και του ψεύτικου. Δεν υπάρχει κανένα λεξικό που να δίνει ρατσιστική χρονιά.

Προσκομίζουμε διάφορα αντίγραφα λεξικών, μαζί με την ερμηνεία του κύριο Χαραλαμπάκη, γλωσσολόγου. Στην ποδοσφαιρική γλώσσα χρησιμοποιείται η λέξη ως μαϊμού πέναλτι, μαϊμού φάουλ και δεν ασκήθηκε ποτέ δίωξη. Χρησιμοποιείται μεταφορικά.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ είχε χαρακτηρίσει τον διαιτητή Κάκο τρεις φορές μαϊμού. Πάλι δεν ασκήθηκε δίωξη ορθώς. Μοναδικός σκοπός είναι η αλλοίωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος», ανέφερε η κυρία Βλαχάβα».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X