Super League: Ποιος Μεντιλίμπαρ; Φωτιάς και Ζαμπαλάς οδήγησαν τον Ολυμπιακό σε νίκη (2-1) με τον Αστέρα Τρίπολης

Γέλασαν και οι μαούνες στο λιμάνι - Πέναλτι φάντασμα από Φωτιά και Ζαμπαλά για να σωθεί ο Ολυμπιακός με τον Αστέρα Τρίπολης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Καθάρισαν Φωτιάς και VAR για τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκεί που τα πράγματα ζόριζαν για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, μπήκαν μπροστά ο Βασίλης Φωτιάς και ο Σπύρος Ζαμπαλάς από το VAR, έδωσαν ανύπαρκτο πέναλτι στην ομάδα του Μεντιλίμπαρ για το 1-1 πριν ολοκληρωθεί στο φινάλε η ανατροπή.

Οι Αρκάδες έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 40΄ με τον Γιαμπλόνσκι να υποχρεώνει τον Πασχαλάκης σε μεγάλη επέμβαση για να κρατήσει το «μηδέν», στο 43΄ γκολ του Ναβάρο ακυρώθηκε από τον VAR καθώς η μπάλα στο σουτ του Ισπανού επιθετικού κόντραρε στο χέρι του Ιμπόρα και στο 45΄ ο Αστέρας άνοιξε το σκορ, με τον Γιαμπλόνσκι να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και να εκτελεί με εν κινήσει σουτ.

Ο Αστέρας κρατούσε το προβάδισμα αλλά στο 78ο λεπτό δόθηκε το αδιανόητο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και ο Ελ Κααμπί ισοφάρισε σε 1-1. Την ανατροπή ολοκλήρωσε ο ίδιος παίκτης στο 87′ κάνοντας το 2-1.

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 2-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν (46΄ Βέζο), Κάρμο, Ρίτσαρντς, Ιμπόρα (56΄ Ελ Κααμπί), Έσε (46΄ Τσικίνιο), Όρτα, Φορτούνης, Ναβάρο (79΄ Γιόβετιτς), Καμπαράλ (46΄ Ποντένσε).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Πίτσου, Χριστόπουλος, Χουχούμης (90΄ Άλβαρες), Γιαμπλόνσκι (71΄ Γκος), Αλάγκμπε, Σίτο (59΄ Καλτσάς), Ζουγλής (71΄ Παλάσιος), Κρέσπι, Μάντζης (59΄ Μιριτέλο).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X