«Γκέλα» της Νις με την ουραγό Κλερμόν

«Γκέλα» της Νις με την ουραγό Κλερμόν
Photo Credits: INTIME

Έμειναν στο μηδέν Νις και Κλερμόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη έκπληξη πρέπει να θεωρηθεί η αποτυχία της Νις να κερδίσει στην έδρα της την ουραγό της βαθμολογίας, Κλερμόν, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Ligue 1 (0-0).

Η Λιλ ηττήθηκε στην έδρα της Τουλούζ με 3-1 και έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης, κάτι που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί η Νις και να πάρει το προβάδισμα για μια θέση στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Νωρίτερα, στις καθυστερήσεις κρίθηκε το ντέρμπι στην έδρα της Λανς με την τοπική ομάδα να γνωρίζει την ήττα από τη Μονακό με 3-2, σ’ ένα συναρπαστικό και δυνατό ματς με εννιά κίτρινες κάρτες.

Οι «μονεγάσκοι» προηγήθηκαν με τα γκολ των Μπαλογκούν (19′) και Μιναμίνο (30′), αλλά στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Γουαχί και στην επανάληψη πίεσαν ασφυκτικά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Σαϊντ στο 77ο λεπτό.

Η Μονακό έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί ξανά στο 83ο λεπτό, όταν ο Μπαλογκούν αστόχησε από το σημείο του πέναλτι, αλλά όμως δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τακούμι Μιναμίνο της χάρισε τελικά τη σπουδαία νίκη και της έδωσε το προβάδισμα στη προσπάθεια της να κερδίσει μια θέση στο Champions League της νέας σεζόν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X