Ο Κοκκινόπουλος αποκάλυψε γιατί τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» δεν πήγαν τρίτη σεζόν (VIDEO)

Ο Κοκκινόπουλος αποκάλυψε γιατί τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» δεν πήγαν τρίτη σεζόν (VIDEO)

Ο σκηνοθέτης, Πάνος Κοκκινόπουλος απάντησε και στο ποια πολύκροτη υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, θα μπορούσε να κάνει σειρά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στις 10» .

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για τη δουλειά του, τις ιστορίες εγκλημάτων, την υπόθεση του πιλότου στα Γλυκά Νερά, αλλά και την επιτυχημένη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα».

«Ετοιμάζω μια σειρά βασισμένη στο βιβλίο του Αύγουστου Κορτώ που λέγεται “Μισό παιδί”, αλλά και μια μαύρη κωμωδία που θα διαδραματίζεται στο τμήμα ανθρωποκτονιών. Οι γυναικοκτονίες δεν είναι καινούργιο “φρούτο”, απλά τώρα έγιναν της “μόδας”. Δεν γυρίζαμε ποτέ αυτούσιες τις υποθέσεις, δεν το θεωρούσαμε ηθικό απέναντι στα θύματα και τους θύτες. Αυτό που με ερεθίζει με τα εγκλήματα είναι το γεγονός πως κάποιος ξεπερνάει τα όριά του και χάνει κάθε ηθικό φραγμό», είπε αρχικά ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος είπε στη συνέχεια: «Αν δεν ήταν τραγική ιστορία του πιλότου, θα μπορούσε να γίνει μια καταπληκτική κωμωδία. Ο τύπος είναι για δέσιμο, είναι καραγκιόζης. Από την πρώτη μέρα φαινόταν, με τις κλήσεις του στην αστυνομία. Έχω σκεφτεί σενάριο για την υπόθεση του πιλότου, θα γινόταν μια ωραία μαύρη κωμωδία».

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X