Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει πρόταση 100 εκατομμυρίων για «διαμαντάκι» από Πορτογαλία

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει πρόταση 100 εκατομμυρίων για «διαμαντάκι» από Πορτογαλία
Photo Credits: INTIME

Ο λόγος για τον Γκιοκέρες που αγωνίζεται στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης των 100 εκατομμυρίων ευρώ για να απόκτηση ένα ταλέντο που αγωνίζεται στην πορτογαλική λίγκα.

Ο λόγος για τον Γκιοκέρες, ο οποίος αγωνίζεται σήμερα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του στην Πορτογαλική ομάδα έναντι 20 εκατομμυρίων. Η φόρμα του 25χρονου σκόρερ έχει ανέβει σε νέα ύψη στην Πορτογαλία, καθώς φέτος έχει 16 γκολ σε μόλις 20 παιχνίδια της Primeira Liga. Έχει επίσης οκτώ ασίστ στο ενεργητικό του – συμπεριλαμβανομένων τριών στο ίδιο παιχνίδι, όταν η Σπόρτινγκ κέρδισε την Εστορίλ με 5-1 τον περασμένο μήνα.

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί αυτά τα νούμερα θα άρεσαν στον Έρικ Τεν Χαγκ και τη Γιουνάιτεντ, καθώς αν και ο Σουηδός έχει παίξει ως μόνος επιθετικός για τη Σπόρτινγκ, θα μπορούσε να σχηματίσει φαινομενικά μια επιθετική συνεργασία με τον Ράσμους Χόιλουντ στο Ολντ Τράφορντ.

Η Γιουνάιτεντ φέρεται να είναι διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του επιθετικού, η οποία ανέρχεται στο τεράστιο ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ, μόλις ανοίξει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος.

Μιλώντας τον Δεκέμβριο, ο Γκιοκέρες φάνηκε να κλείνει τις μεταγραφικές φήμες που τον συνδέουν με άλλους συλλόγους: «Νομίζω ότι είναι λίγο όπως όταν η Σπόρτινγκ ήρθε να με υπογράψει. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και δεν με ενδιαφέρουν οι ενδιαφερόμενοι αυτή τη στιγμή. Απολαμβάνω κάθε μέρα εδώ και δεν σκέφτομαι τι συμβαίνει γύρω μου.

Ναι, υπάρχουν συζητήσεις για μεγάλους συλλόγους, αλλά προς το παρόν είναι απλά νέα. Αυτό είναι όλο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X