Έχασε την ευκαιρία η ΑΕΚ Β', έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή

Έχασε την ευκαιρία η ΑΕΚ Β', έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή στο Σεραφείδειο για την 24η αγωνιστική του βόρειου ομίλου της Super League 2. Δοκάρι στις καθυστερήσεις ο Χριστόπουλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ έμεινε στ0 0-0 με τον Ηρακλή στο Σεραφείδειο για την 24η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Super League 2.

Βάσει εικόνας η ΑΕΚ Β’ που έχασε την ευκαιρία να πάρει τρίποντο για την πεντάδα και τα play offs, μπορούσε τη νίκη, αλλά η μπάλα δεν της έκανε το χατίρι. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, πως οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Χριστόπουλο.

Το φιλμ του αγώνα

Η ΑΕΚ Β’ πολύ νωρίς στην αναμέτρηση δημιούργησε την πρώτη καλή προϋπόθεση στην αντίπαλη περιοχή με μία εκτέλεση φάουλ στα περίχωρα της περιοχής του Ηρακλή, με τους αμυντικούς να «καθαρίζουν» την φάση. Στο 7’ ήρθε και η πρώτη πραγματικά μεγάλη ευκαιρία όταν έπειτα από όμορφη κυκλοφορία και σουτ μέσα από την περιοχή των φιλοξενούμενων, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα ηρέμησε, με την κατοχή να μοιράζεται στο κέντρο για τις δύο ομάδες και το ένα φάουλ να διαδέχεται το άλλο.

Στο 35΄ ο Γεμπόα σούταρε με τον Παλαβράκη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του ο Τζούντα Γκαρσία έπιασε ένα σουτ εν κινήσει με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση των 45’ έπειτα από φάουλ μέσα στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής για την ΑΕΚ Β΄, ο Μαχαίρας εκτέλεσε με την μπάλα να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παλαβράκη. Στην τελευταία στιγμή του ημιχρόνου ο Μαχαίρας ξανά με σουτ δοκίμασε την τύχη με τον Παλαβράκη να μπλοκάρει σταθερά. Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε πάλι την ΑΕΚ στην επίθεση.

Στο 47’ ο Κάτσικας με σουτ έστειλε εκτός εστίας την μπάλα. Στο 55’ ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους» με τον Χρυσόπουλο από κοντά να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ. Τρία λεπτά μετά ο Γκαρσία σε αγαπημένη του κίνηση συνέκλινε και σούταρε εκτός εστίας του Ηρακλή.

Στο 67’ μετά από ώρα ο Ηρακλής απείλησε με φάουλ του Βιτλή, αλλά ο Θεοχάρης έδιωξε εύκολα. Στο 82ο λεπτό ο Σαμπανάτζοβιτς με σουτ εκτός περιοχής δοκίμασε να σκοράρει, δίχως επιτυχία. Στο 89’ ο Ηρακλής έμεινε με δέκα παίκτες έπειτα από δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή στον Τσαγκαλίδη.

Στο 93’ χάθηκε ακόμη μία τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ με το δοκάρι να στερεί και εδώ το γκολ που θα έδινε τη νίκη στην ομάδα του Νίκου Κούστα.

Διαβάστε πως μετέδωσε το ματς LIVE το enwsi.gr

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)

Βοηθοί: Μαυροκορδόπουλος (Αργολίδας), Ιωάννου (Εύβοιας)

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X