Εικόνες από το ΑΕΚ Β' - Ηρακλής

Εικόνες από το ΑΕΚ Β' - Ηρακλής
Photo Credits: INTIME

Δείτε φωτογραφίες από το ΑΕΚ Β' - Ηρακλής που βρίσκεται σε εξέλιξη στο «Σεραφείδειο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ υποδέχεται αυτή την ώρα στα Σπάτα και δη στο «Σεραφείδειο» τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League 2.

H AEK B’ στο τελευταίο της ματς πήρε μια σημαντική νίκη με 1-0 κόντρα στην Κοζάνη και καθιερώθηκε στην 7η θέση του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα της ΑΕΚ είχε ηττηθεί με σκορ 1-0 από γκολ του Εμπό και σήμερα ευελπιστεί σε διαφορετικό αποτέλεσμα. Τις δύο ομάδες τις χωρίζει 1 βαθμός στην βαθμολογια με την ΑΕΚ Β’ να έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Εικόνες από το ΑΕΚ Β' - Ηρακλής Εικόνες από το ΑΕΚ Β' - Ηρακλής Εικόνες από το ΑΕΚ Β' - Ηρακλής Εικόνες από το ΑΕΚ Β' - Ηρακλής Εικόνες από το ΑΕΚ Β' - Ηρακλής Εικόνες από το ΑΕΚ Β' - Ηρακλής Εικόνες από το ΑΕΚ Β' - Ηρακλής Εικόνες από το ΑΕΚ Β' - Ηρακλής Εικόνες από το ΑΕΚ Β' - Ηρακλής Εικόνες από το ΑΕΚ Β' - Ηρακλής Εικόνες από το ΑΕΚ Β' - Ηρακλής Εικόνες από το ΑΕΚ Β' - Ηρακλής Εικόνες από το ΑΕΚ Β' - Ηρακλής Εικόνες από το ΑΕΚ Β' - Ηρακλής Εικόνες από το ΑΕΚ Β' - Ηρακλής

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X