Η ΑΕΚ «διέλυσε» (12-0) την Κόμπρα και επέστρεψε στην κορυφή

Η ΑΕΚ «σκόρπισε» (6-1) τον Παναθηναϊκό και παραμένει πάντα πρώτη!
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα futsal της ΑΕΚ συνεχίζει το εντυπωσιακό σερί της στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη νίκη με 12-0 πανηγύρισε η ανδρική ομάδα futsal της ΑΕΚ, στο κλειστό του Καματερού κόντρα στη Κόμπρα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Η «Ένωση», μετά από 24 ώρες, επέστρεψε στην κορυφή, ρίχνοντας εκ νέου τον Δούκα στην 2η θέση και πλέον στρέφεται στο Κύπελλο, καθώς την Τετάρτη (28/02) αντιμετωπίζει τους Θρακομακεδόνες εκτός έδρας. Πλέον, απομένουν 3 παιχνίδια για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος.

Για την «Ένωση» άνοιξε το σκορ ο Πάις στο 4’, ενώ ο Ντάτης πέτυχε τα επόμενα δύο τέρματα (6’ και 12’). Ο Φίτο έκανε το 4-0 στο 15’ και ο Πάις πέτυχε το πέμπτο γκολ στο 17’. Η ΑΕΚ συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο β’ μέρος, με τον Πάις να πετυχαίνει το 6-0 στα 19 δεύτερα, ενώ ο 7-0 προήλθε από αυτογκόλ στο 31’. Ο Φίτο στο 37’ και ο Πάις στο 38’ έκαναν το 9-0, ενώ ο Ντάτης με δύο ακόμη τέρματα (στο 12’) πήγε στα έντεκα τα γκολ της ομάδας. Ο Γουέσλει πέτυχε το τελευταίο τέρμα της «Ένωσης» στο 17’.

ΑΕΚ – ΑΠΣ Κόμπρα 12-0
Σκόρερς: Πάις (4), Ντάτης (4), Φίτο (2), Γουέσλει, αυτογκόλ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X