ΑΕΚ: Για την πρώτη νίκη (18:00) κόντρα στη Δράμα

Πάτησε ...γκάζι στο β' ημίχρονο η ΑΕΚ - Νίκησε (29-22) τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Κασιμάτης»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 στην Δράμα την τοπική ομάδα στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια που θα δώσουν για πρωτάθλημα και Κύπελλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο από τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια μέσα σε διάστημα 4 ημερών θα δώσει σήμερα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει στις 18:00 την Δράμα εκτός έδρας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Η «Ένωση» θέλει να συνεχίσει τη θετική της πορεία με τον Φρεντερίκ Μπουζόν στον πάγκο της και να φύγει με το «διπλό» από το «Δ. Κραχτίδης», λίγες ημέρες πριν τον προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες, ξανά, στη Δράμα. Ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη και θα κρίνει το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια του Final Four του Κυπέλλου Ανδρών με την ΑΕΚ να παραμένει στη Δράμα για προετοιμασία Δευτέρα και Τρίτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ντεμπούτο αναμένεται να κάνουν για την ΑΕΚ οι Ομάρ Σαλέμ (πλέι μέικερ) και Νασίμ Μπελασέν (δεξί ίντερ) που αποκτήθηκαν τα τελευταία 24ωρα, κλείνοντας έτσι το ρόστερ της ομάδας έως το τέλος της σεζόν.

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας»

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Ιγκόρ Άρσιτς, είπε στο aek.gr για το σημερινό παιχνίδι: «Δουλέψαμε πολύ σκληρά αυτή τη βδομάδα, για να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε τη Δράμα και πόσο ποιοτική ομάδα είναι. Παίζει καλό χάντμπολ, ειδικά στο γήπεδό τους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, προσηλωμένοι στον στόχο μας και είμαι σίγουρος πως θα έρθει και το θετικό αποτέλεσμα».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X