Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων της Λαμίας

ENWSI TV: ΟΛΟ το AEK game με μετάδοση του ματς με την Λαμία από Καζαντζόγλου-Τσίλη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 παίκτες της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς του ΔΑΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε εμφάνιση πρωταθλήτριας στην Λαμία και πέρασε με πειστική εμφάνιση και νίκη 3-1. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς της Λαμίας.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Στην φάση του γκολ του Σίνγκλεϊ θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει μια καλύτερη αντίδραση καθώς η μπάλα περνάει μέσα από τα χέρια του, παρότι είχε πολύ δύναμη. Στο… καπάκι βγάζει με εξαιρετική αντίδραση σουτ μέσα από την περιοχή στην γωνιά του.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Πήρε πολύ παιχνίδι από την πλευρά του. Ήταν σταθερός και ψύχραιμος στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Πήρε πρωτοβουλίες για να συνεργαστεί καλά με τον Άμραμπατ στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ. Είχε κάποιες καλές επιλογές και κάποιες όχι. Φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη στο γκολ της Λαμίας καθώς έχασε τον παίκτη του. Και γενικώς έκανε ένα πολύ μέτριο δεύτερο ημίχρονο.

Ντομαγκόι Βίντα: Από ένα ματς έλειψε ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός και επέστρεψε δριμύτερος. Έβαλε μια γκολάρα με την οποία έβαλε την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ. Και από εκεί και πέρα έκανε εξαιρετική διαχείριση του παιχνιδιού του, κρατώντας την θέση του και κάνοντας και παιχνίδι από τα μετόπισθεν. Καθοριστικό το τάκλιν του στον Σλίβκα, όταν το σκορ ήταν στο 2-0.

Άλεξ Κάλενς: Δεν είχε και ιδιαίτερη πίεση. Όσες φορές χρειάστηκε να δώσει προσωπικές μονομαχίες, τις περισσότερες εξ αυτών τις κέρδισε. Και γενικώς έκανε κάθε φορά αυτό που έπρεπε, εκεί που έπρεπε. Εξαίρεση μια – δυο φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Σταύρος Πήλιος: Για ένα ακόμα ματς είχε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα. Και μάλιστα σ’ ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος έπαιζε κυρίως και σχεδόν μόνιμα από την πλευρά του. Χρειάστηκε να δώσει αρκετές ανασταλτικές μάχες και τις περισσότερες εξ αυτών τις κέρδισε. Ενώ βοήθησε και με τα ανεβάσματά του. Έψαξε ακόμα και το γκολ, αλλά η σουτάρα του στο φινάλε πήγε στο δοκάρι.

Γενς Γιόνσον: Για μια ακόμα φορά κατάπιε πολλά χιλιόμετρα στην μεσαία γραμμή και ως προς το ανασταλτικό κομμάτι ήταν πολύ αποτελεσματικός. Με την μπάλα στα πόδια είχε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού κάποιες βιαστικές επιλογές. Όσο περνούσε η ώρα ήταν και σε αυτό σωστός.

Ορμπελίν Πινέδα: Από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ. Έδειχνε να κάνει τα πάντα στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Στην φάση του δεύτερου γκολ έκλεψε μπάλα και έδωσε ασίστ στον Ελίασον μισό γκολ. Και γενικώς όμως ήταν εξαιρετικός και στο ανασταλτικό και στο δημιουργικό κομμάτι.

Στίβεν Τσούμπερ: Δεν ανέβασε ρυθμούς και ένταση στο παιχνίδι του. Πήρε κάποιες προσπάθειες στα πόδια του. Ωστόσο δεν του βγήκαν οι περισσότερες από τις πρωτοβουλίες που πήρε με την μπάλα στα πόδια του. Πάντως προσπάθησε αρκετά να βοηθήσει. Και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε πολύ. Έδωσε μια μαγική κάθετη πάσα στον Ελίασον που δεν σκόραρε. Ενώ ο ίδιος πέτυχε γκολ με πανέξυπνο τρόπο.

Νίκλας Ελίασον: Παρά το γεγονός πως αυτή την φορά έπαιξε στο αριστερό άκρο της επίθεσης και όχι στο δεξί, δεν είχε πρόβλημα να κάνει πολύ καλή εμφάνιση. Και κυρίως να βρει για μια ακόμα φορά δίχτυα με όμορφο πλασέ. Ήταν και πάλι μέσα στις περισσότερες φάσεις που δημιούργησε η ΑΕΚ στην επίθεση και γενικώς ήταν σε καλό απόγευμα. Είχε και δοκάρι για να πετύχει και δεύτερο γκολ.

Νορντίν Άμραμπατ: Πήρε πολύ παιχνίδι πάνω από την δεξιά πλευρά της ΑΕΚ. Κράτησε αρκετά μπάλα στα πόδια του και προσπάθησε να κτίσει σωστά τις επιθέσεις. Φυσικά πιστώνεται την ασίστ στην κεφαλιά του Βίντα στο πρώτο γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ. Όπως πιστώνεται και την ασίστ στο γκολ του Τσούμπερ.

Έκι Πόνσε: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα. Έδειξε να έχει χάσει λίγο τον αγωνιστικό του ρυθμό, λόγω της απουσίας του και από τις προπονήσεις. Πάντως είχε διάθεση, έτρεξε πολύ, κυνήγησε φάσεις, αλλά δεν βρέθηκε σε σημείο για να μπορέσει να εκτελέσει. Δεν ήταν γενικώς σε καλό απόγευμα, παρότι πάλεψε αρκετά.

Πέτρος Μάνταλος: Μπήκε ως αλλαγή και έπαιξε σε ρόλο πίσω από τον φορ. Έτρεξε αρκετά και πήρε πολλές μπάλες στα πόδια του. Έκανε όμως και αρκετά εύκολα λάθη με την μπάλα στα πόδια του.

Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς: Έπαιξε στον ρόλο του Πινέδα. Δεν μπήκε στα παπούτσια του Μεξικανού. Όμως προσπάθησε και πάλι να κάνει κινήσεις χωρίς την μπάλα στα πόδια του. Έχασε πάντως και κάποιες μονομαχίες.

Πάολο Φερνάντες: Έπαιξε λίγο, πρόλαβε να φανεί πολύ. Πήρε μπάλες στα πόδια, έκανε όμορφες ενέργειες με την τεχνική του κατάρτιση, λίγο έλειψε να σκοράρει.

Σέρχιο Αραούχο: Μπήκε και έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης. Κυνήγησε κάποιες φάσεις αλλά γενικώς δεν φάνηκε.

Ροντόλφο Πισάρο: Με εξαίρεση μια προσπάθεια που έκανε στο φινάλε και του την χάλασε με κακή πάσα ο Φερνάντες, γενικώς δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου. Πήρε κάποιες πρωτοβουλίες, που δεν του βγήκαν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X