ΑΕΚ: Διπλο (0-1) της Κ19 στη Λαμία με γκολ του Δημητριάδη... τζούνιορ

ΑΕΚ: Διπλο (0-1) της Κ19 στη Λαμία με γκολ του Δημητριάδη... τζούνιορ
Photo Credits: INTIME

Το γκολ πέτυχε στο 5' ο Νίκος Δημητριάδης με πέναλτι που είχε κερδίσει ο Γιάννης Βασίλας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τη Λαμία σε αγώνα για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2023-24 που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Καλυβίων.

Το γκολ πέτυχε στο 5′ ο Νίκος Δημητριάδης με πέναλτι που είχε κερδίσει ο Γιάννης Βασίλας. Η ΑΕΚ έχασε ευκαιρίες για να φτάσει σε μεγαλύτερο σκορ, με πιο χαρακτηριστική αυτή του Βασίλα στο 82′, όταν ο παίκτης της ΑΕΚ απέφυγε δύο αντιπάλους αλλά πλάσαρε άουτ. Στο 93′ ο Βασίλης Κοντονίκος της Λαμίας αποβλήθηκε για εκτός φάσης κτύπημα στον Σταύρο Ψυρόπουλο.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αφιέρωσαν τη νίκη στον συμπαίκτη τους Φάνη Διαμαντόπουλο που πρόσφατα υποβλήθηκε σε εγχείριση στο γόνατο.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Καλλιάρος, Σβίγκος, Αντωνόπουλος, Ψυρόπουλος, Χατζηνικολάου (65′ Χριστακόπουλος) Κρουσελνίτσκι (46′ Μαρούτσης) Κολιμάτσης, Μούτσα (70′ Γιαννούλης) Βασίλας, Γεωργέας (70′ Γεωργάτος) Δημητριάδης (56′ Παλαιολόγου).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X