Πικέ: «Δεν υπάρχουν πια αμφιβολίες, ο Μέσι είναι ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου»

Πικέ: «Δεν υπάρχουν πια αμφιβολίες, ο Μέσι είναι ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου»
Photo Credits: INTIME

Ο Ζεράρ Πικέ θεωρεί πως δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία πως ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος στην ιστορία του αθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ζεράρ Πικέ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην συμπαίκτη του, τον Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας μάλιστα πως δεν υπάρχει καν αμφιβολία πως είναι ο καλύτερος στην ιστορία.

Μιλώντας στο ESPN, ο Πικέ είπε: «Βλέπω τον Λέο χαρούμενο, εκπλήρωσε όλα του τα όνειρα όταν άρχισε να παίζει. Το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν η επιτομή των πάντων και νομίζω ότι στο Μαϊάμι επεκτείνει το ποδόσφαιρο. Με την εικόνα του και το γεγονός ότι παίζει στο MLS, έκανε τις Ηνωμένες Πολιτείες να αποκτήσουν δύναμη».

«Ο κόσμος του ποδοσφαίρου ήθελε ο Μέσι να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής. Ειδικά λόγω όσων αμφισβήτησαν την καριέρα του και έλεγαν ότι τού έλειπε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν πλέον αμφιβολίες. Είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ανέβασε την Μπαρτσελόνα σε άλλη διάσταση», πρόσθεσε.

Αξίζει εδώ να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ζεράρ Πικέ ήταν εκείνος που υποκίνησε την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, κι ο σταρ της Αργεντινής τον αποκάλεσε τότε «Ιούδα».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X