Ο Άρης θέλει και αυτός τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ!

Ο Άρης θέλει και αυτός τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ!
Photo Credits: INTIME

Συναινεί στη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ ο Άρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μονόδρομος μοιάζει πλέον η επιλογή του ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος όπως αποκάλυψε χθες το SDNA. Κι αυτό γιατί και η ΠΑΕ Άρης συναινεί, για λόγους δίψας και οπαδικού πρεστίζ.

Οι οπαδοί του Άρη περιμένουν καρτερικά 14 χρόνια μια τέτοια στιγμή. Μια παρουσία σε τελικό που θα αποτελέσει λόγο μιας ιστορικής εκδρομής, μιας δίψας που δε μπορεί να εκφραστεί σε κανένα άλλο γήπεδο της χώρας. Ειδικότερα στον Βόλο που είναι η άλλη επιλογή, για την οποία ο Δήμος και η ΕΠΟ μπορούν να διεξάγουν τελικό μόνο κεκλεισμένων των θυρών και με κάποιους μαθητές.

Η ΠΑΕ Άρης προφανώς και θα πρέπει πρώτα να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό για να ξεκινήσει επίσημα συζητήσεις με την ΕΠΟ και τον έτερο φιναλίστ Παναθηναϊκό. Διαπιστώνεται όμως ήδη θετική πρόθεση και κάτι παραπάνω από συναίνεση στη διεξαγωγή τελικού στο ΟΑΚΑ, αρκεί να λάβει διαβεβαιώσεις για παρουσία 20 έως 25.000 οπαδών του Άρη, επιχειρώντας μια εκδρομή και μια παρουσία που θα ανυψώσει το οπαδικό φρόνημα.

Ταυτόχρονα μόνο έτσι θα ικανοποιήσει τη δίψα του κόσμου που θέλει να βρεθεί στον τελικό κι έτσι να μείνει σε δεύτερη μοίρα το μειονέκτημα της χιλιομετρικής απόστασης.

Σε κάθε περίπτωση εξάλλου το ΟΑΚΑ δεν δίνει αγωνιστικό πλεονέκτημα σε κανέναν καθώς και ο Παναθηναϊκός το χρησιμοποίησε ως έδρα δύο φορές τα τελευταία χρόνια.

Με αυτά τα δεδομένα και εφόσον το ΟΑΚΑ έχει έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο λύνονται τα χέρια της ΕΠΟ καθώς ο Παναθηναϊκός δεδομένα είναι θετικός ώστε ο τελικός να διεξαχθεί στο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας, το οποίο μάλιστα με δικά του χρήματα βελτίωσε ώστε να παίξει φέτος στην Ευρώπη.

Μετά τη ρεβάνς του Άρη με τον Παναιτωλικό αναμένονται εξελίξεις αλλά φαίνεται πως τίποτα πλέον δε μπορεί να πάρει τον τελικό από το ΟΑΚΑ εφόσον όλες οι πλευρές είναι σύμφωνες.

Πηγή: Sdna.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X