Εθνική Ελλάδος: Εκτός Παπανικολάου, Μήτογλου και Γουόκαπ κόντρα στην Ολλανδία

Εθνική Ελλάδος: Εκτός Παπανικολάου, Μήτογλου και Γουόκαπ κόντρα στην Ολλανδία
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική Ελλάδος θα παραταχθεί χωρίς τους ηγέτες της με αντίπαλο την Ολλανδία τη Δευτέρα (26/2, 20:30)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Εθνική πήρε την νίκη κόντρα στην Τσεχία (72-64), στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του EuroBasket 2025 και στο επόμενο της παιχνίδι θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές.

Συγκεκριμένα, ο επόμενος αγώνας είναι με αντίπαλο την Ολλανδία (98-94 κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία) στη Χάγη τη Δευτέρα (26/2, 20:30), σε ένα ματς όπου ο Βασίλης Σπανούλης δεν υπολογίζει να έχει στη διάθεσή του, τον Κώστα Παπανικολάου, τον Ντίνο Μήτογλου και τον Τόμας Γουόκαπ, με τη θέση του νατουραλιζέ να παίρνει ο Ναζ Μήτρου Λονγκ, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τα «γαλανόλευκα».

Ο λόγος που οι τρεις τους θα παραμείνουν εκτός είναι ώστε να μην φορτωθούν με επιπλέον κούραση, δείγμα της καλής συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στην ΕΟΚ και τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό AKTOR που αγωνίζονται σε λίγες ημέρες στην Euroleague. Ο Σπανούλης γνωρίζει καλά πως ορισμένοι βασικοί παίκτες των δύο «αιωνίων» χρειάζονται λίγα 24άωρα ξεκούρασης και για αυτό πήρε τη σχετική απόφαση.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X