Ποτσετίνο: «Θέλω δίκαιο παιχνίδι, να μην επηρεαστούν οι διαιτητές λόγω της αποχώρησης του Κλοπ»

Ποτσετίνο: «Θέλω δίκαιο παιχνίδι, να μην επηρεαστούν οι διαιτητές λόγω της αποχώρησης του Κλοπ»
Photo Credits: INTIME

Δίκαιο τελικό δήλωσε πως θέλει ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια μέρα πριν τον μεγάλο τελικό στο Carabao Cup, ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Τσέλσι, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ζήτησε από τους διαιτητές να είναι δίκαιοι και να μην επηρεαστούν από την επικείμενη αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από την Λίβερπουλ.

Ο Γερμανός τεχνικός που αποχωρεί από τους Reds στο τέλος της σεζόν, θα ήθελε σίγουρα να εξασφαλίσει ότι η τελευταία του χρονιά στο λιμανί θα τελειώσει τουλάχιστον με ένα τρόπαιο κερδίζοντας την Τσέλσι στο Γουέμπλεϊ την Κυριακή (25/02). Φυσικά η Λίβερπουλ βρίσκεται ακόμα στο παιχνίδι για τέσσερα τρόαπαια φέτος, με το Γιουρόπα Λιγκ, το Κύπελλο Αγγλίας και την Πρέμιερ Λιγκ να είναι όλα υπό έλεγχο.

Ο Ποτσετίνο φάνηκε δυσαρεστημένος με τις αποφάσεις που στράφηκαν εναντίον της ομάδας του τον περασμένο μήνα, όταν συντρίφθηκε με 4-1 στο Άνφιλντ και θέλει ο διαιτητής και η ομάδα του να μην επηρεαστούν από τη συγκίνηση γύρω από την αποχώρηση του Κλοπ. «Ίσως υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να πανηγυρίσουν με τη Λίβερπουλ καθώς φεύγει», είπε ο Ποτσετίνο. «Πρέπει να είμαστε σίγουροι είναι ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και δίκαιοι σε κάθε απόφαση. Όταν παίξαμε εναντίον της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ πίστευα ότι ούτε μια απόφαση-κλειδί δεν ήταν για εμάς. Δεν δόθηκαν δύο πέναλτι. Οι μονομαχίες, ήταν πάντα για το άλλο χρώμα, πάντα κόκκινο. Θέλω να μου φέρονται με δίκαιο τρόπο. Είμαι ο πρώτος που λέει ότι η Λίβερπουλ είναι καταπληκτική και ο Κλοπ είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, αλλά μετά την τελευταία μου εμπειρία παίζοντας εκεί, αυτό που θέλω στο Γουέμπλεϊ είναι να πάω εκεί και να μην νιώσει κανείς την πίεση, να παίξει το παιχνίδι και ο καλύτερος θα κερδίσει. Για να μην αισθάνομαι την πίεση, από τους ανθρώπους γύρω».

Η υποψία του Ποτσετίνο για το μομέντουμ γύρω από τον Κλοπ θυμίζει τον εκνευρισμό του με τον τρόπο που η Λέστερ κέρδισε την Τότεναμ για τον τίτλο το 2015-16. Ο Αργεντινός τεχνικός πίστευε ότι το γενικό θετικό συναίσθημα για την παραμυθένια πορεία της Λέστερ άρχισε να διαπερνά τους αντιπάλους της τις τελευταίες εβδομάδες εκείνης της σεζόν. «Είναι ωραίο, η Λίβερπουλ είναι ένας καταπληκτικός σύλλογος και αγαπώ τον Κλοπ, είναι καταπληκτικός. Είναι η τελευταία του σεζόν εδώ και πάμε να αγωνιστούμε με τον ίδιο τρόπο, και οι δύο ομάδες, και να το δούμε και για τις δύο ομάδες με τον ίδιο τρόπο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X