Τα «εγκλήματα» ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για το ματς με τη Λαμία, τον τελικό του Europa Conference League και έχει υστερόγραφα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία, την ομάδα που ισοφάρισε τον Παναθηναϊκό χωρίς τον Καρλίτος παίζοντας με δέκα παίκτες από το 39’ και με εννιά παίκτες εξαιτίας του τραυματισμού του Σίντκλεϊ στα τελευταία λεπτά, είναι πολύ κρίσιμο. Το φετινό πρωτάθλημα είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών και καμία ομάδα δεν έχει το δικαίωμα να υποτιμήσει τον αντίπαλό της, ή να μην είναι απόλυτα συγκεντρωμένη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η ΑΕΚ φέτος, εξαιτίας πολλών γεγονότων (τραυματισμοί, τιμωρίες, ατυχία, αλλά και διαιτησία) έχει χάσει 8 βαθμούς σε παιχνίδια με θεωρητικά εύκολους αντιπάλους. Τέσσερις από το νεοφώτιστο Πανσερραϊκό σε δύο ματς, δύο από την Κηφισιά (τη μία που μας χρεώνουν οι ΜΠΟΥΦΟΙ ως «θυγατρική») και δύο από τον Παναιτωλικό. Σε αυτές τις απώλειες δε βάζω μέσα την ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, διότι σε εκείνο το ματς η ΑΕΚ δεν έκανε απολύτως τίποτα και δεν δικαιούταν να πάρει ούτε μισό βαθμό.

Με τον Πανσερραϊκό όμως «αυτοκτόνησε» δις παρότι ήταν ανώτερη. Το ίδιο και στην Κηφισιά όπου δεν της δόθηκε το πέναλτι στον Γκαρσία, το ίδιο και στο Αγρίνιο με το πέναλτι στον Βίντα. Μόνο αυτούς τους βαθμούς να είχε η ΑΕΚ, ή έστω τους μισούς εξ αυτών, τώρα θα μιλάγαμε για το πότε θα γίνει η στέψη! Με τα αν όμως δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα. Η ΑΕΚ «πλήρωσε» τα λάθη της και πλέον δεν έχει δικαίωμα να κάνει άλλο… χαρακίρι.

Η ΑΕΚ, παρά τις απουσίες που θα έχει για ένα ακόμα παιχνίδι, θα πρέπει να πάει και να μπει στο ματς με τη Λαμία με το πόδι στο γκάζι! Θα πρέπει να πάρει τους τρεις πόντους και να πάει στο +4 από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και στο +9 από τον Ολυμπιακό. Μετά θα έχει τη δυνατότητα να ξεκουραστεί και να απολαύσει με ηρεμία τα παιχνίδια Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός – Κηφισιά και Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης.

Με το χέρι στην καρδιά δεν βλέπω γκέλα πουθενά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως θα αντιδράσουν παίκτες που έχουν παίξει την Τετάρτη 130’, έχουν περάσει την ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι και οι μεν έχουν νιώσει πως πήγαν στα Τάρταρα και άλλοι πως έπεσαν με το κεφάλι από την Ακρόπολη και βρήκαν και πορτοφόλι. Ή πως θα συγκεντρωθούν παίκτες που έπαιξαν την Πέμπτη, μετά από μία πρόκριση, σε άδειο γήπεδο.

Βλέπετε είναι και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα των «οργανισμών» τους που μόνο γέλιο σου προκαλεί. Τα τελευταία 24ωρα έχουν βαλθεί να αποδείξουν στους εαυτούς τους ποιος γράφει τις περισσότερες και τις μεγαλύτερες μπαρούφες και λίγο ασχολούνται με την ουσία. Ας συνεχίσουν έτσι! Μόνο καλό μας κάνουν…

Δε θα… αλωθεί η «Αγιά-Σοφιά»

Η «Αγιά-Σοφιά» έχει επιλεχθεί από την UEFA προκειμένου να διεξαχθεί σε αυτή ο φετινός τελικός του Europa Conference League. Ωστόσο υπάρχει ένα σενάριο (μυθοπλασία το λέω εγώ αλλά δεν έχει καμία σημασία), ο τελικός να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο της Βόρειας Ευρώπης.

Ποιο είναι αυτό; Σύμφωνα με όσα έχω πληροφορηθεί, στην περίπτωση που φτάσουν στον τελικό είτε ο Ολυμπιακός, είτε ο ΠΑΟΚ, ή αν θέλουμε να εξαντλήσουμε και το πιο ακραίο ομολογουμένως σενάριο επιστημονικής φαντασίας και οι δύο ελληνικές ομάδες, τότε ο τελικός θα διεξαχθεί στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο «Ταρσζίνσκι Αρίνα» στο Βρότσλαβ, το οποίο έχει αναλάβει τη διοργάνωση της επόμενης διοργάνωσης!

Ουσιαστικά θα γίνει μία «τράμπα» των τελικών προκειμένου να αποφευχθούν τα επεισόδια. Στην UEFA γνωρίζουν από πρώτο χέρι την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και τις σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ με αυτούς της ομάδας του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης και δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να ρισκάρουν να γίνουν επεισόδια και να αμαυρωθεί η γιορτή της 29ης Μαΐου.

ΥΓ: Η ΔΕΑΒ τιμώρησε την ΚΑΕ ΑΕΚ με μία αγωνιστική για ένα μπουκάλι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η ίδια αρχή τιμώρησε τον ΠΑΟΚ για κάτι κροτίδες, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επίσης με μία αγωνιστική. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία το τι πιστεύω εγώ ότι είναι σωστό. Το μοναδικό πράγμα που έχει σημασία, είναι ότι ΑΝ γίνει το παραμικρό στο «Αθανάσιος Διάκος» η ΑΕΚ θα τιμωρηθεί. ΔΥΣΤΥΧΩΣ το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι έτοιμο για να βλέπουμε οπαδούς και των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο και δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμο ποτέ. Δεδομένα όχι σε μεγάλα παιχνίδια. Δεδομένα όχι σε μία περίοδο όπου όλα κρίνονται σε μία κλωστή! Για αυτό το λόγο δεν πρέπει ΚΑΝΕΝΑΣ να πάει στη Φθιώτιδα, όσο και αν αυτό «ενοχλεί» και «ξενερώνει». Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει ιερή υποχρέωση να προστατέψει την ομάδα και την προσπάθεια που κάνει ο Ματίας Αλμέιδα και οι «κιτρινόμαυροι». Για να μπορεί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα να απολαμβάνει αυτή την ομάδα στην «Αγιά-Σοφιά». Ο κόσμος στερήθηκε προκλητικά το γήπεδο (εξαιτίας μία δολοφονίας σε αγώνα βόλεϊ έξω από το γήπεδο) για δύο μήνες. Απαγορεύεται να το στερηθεί ξανά έστω και για ένα λεπτό!

ΥΓ 2: Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, έχει ήδη προκριθεί ο Παναθηναϊκός και κατά ένα πολύ σημαντικό ποσοστό ο Άρης. Τόσα χρόνια, συγκεκριμένη μερίδα «αδέσμευτων» δημοσιογράφων μας τα είχαν κάνει τσουρέκια όταν στον τελικό θα έπαιζαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πως πρέπει να… μοιραστεί η απόσταση και ο τελικός να μη διεξάγεται στο πιο μεγάλο και ασφαλές γήπεδο της χώρας, αλλά στο Πανθεσσαλικό. Οι ίδιοι άνθρωποι τα τελευταία 24ωρα έχουν γίνει υπέρμαχοι της διεξαγωγής του τελικού στο «Σπύρος Λούης». Ρεσιτάλ γελοιότητας και κωλοτούμπας!

ΥΓ 3: Από τη μέρα που άνοιξαν τα γήπεδα και επέστρεψε ο κόσμος στα γήπεδα, έχει καταγραφεί στους ανταγωνιστές κάτι πολύ περίεργο στα εντός έδρας παιχνίδια τους. Η ΑΕΚ έδωσε ένα «εύκολο» ματς στην «Αγιά-Σοφιά» και το κέρδισε. Ο ΠΑΟΚ έδωσε δύο ντέρμπι και γνώρισε ισάριθμες ήττες (από Παναθηναϊκό στο Κύπελλο και Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα). Ο δε Παναθηναϊκός γκέλαρε με τη Λαμία (στο πρωτάθλημα) και ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ (σε κανονική διάρκεια και παράταση, στο Κύπελλο). Ο Ολυμπιακός παραμένει ακόμα τιμωρημένος…

ΥΓ 4: Ρεπόρτερ των… άλλων που δεν φημίζονται ιδιαίτερα για το IQ τους έχουν ξεκινήσει ήδη να λένε ότι η ΑΕΚ θα έχει 12 βαθμούς εύκολα στα play off εξαιτίας του Άρη και της Λαμίας. Εγώ πιστεύω ότι αναζητούν από τώρα δικαιολογίες στο ενδεχόμενο αποτυχίας και έχω την αίσθηση ότι τα πιο εύκολα ματς θα είναι με τις ομάδες τους. Αλήθεια πόσους βαθμούς έχουν πάρει αυτές από την ΑΕΚ; Για κάντε τις πράξεις…

ΥΓ 5: Τη Δευτέρα ο Γιάννης Αλαφούζος θα κληθεί στην ΕΕΑ για να δώσει εξηγήσεις για τις δηλώσεις που έκανε για τις θυγατρικές. Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τι στοιχεία θα καταθέσει ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Προσέξτε τι γράφω, στοιχεία! Διότι τώρα πετάει μόνο λάσπη στον ανεμιστήρα και κανένας δεν του δίνει σημασία…

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X