Να μην κάνουμε εμείς το λάθος

Να μην κάνουμε εμείς το λάθος
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης στέλνει μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση για όσα περιμένουν την ΑΕΚ στη Λαμία και με τη λύσσα του ανταγωνισμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος με τις διοικητικές ποινές της ΔΕΑΒ. Δεν ξέρουμε αν θα βγει κάτι τώρα που θα έρθει η UEFA. Μπορεί και να γίνει, μπορεί στην συνέχεια να πάψουν να υφίστανται αυτές οι ποινές. Μπορεί όμως και όχι. Όλα αυτά είναι υποθέσεις. Αυτό που είναι η πραγματικότητα είναι πως η ΑΕΚ στο μπάσκετ έχει φάει μια αγωνιστική για ένα μπουκάλι και ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο μια αγωνιστική για μια κροτίδα.

Όσο είναι σε ισχύ λοιπόν και ειδικά στην πρώτη περίοδο τα πράγματα είναι σκούρα. Και κανείς δεν θα την γλιτώσει όπως φαίνεται. Από την στιγμή που έπεσε στον ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να μην πέσει στον Ολυμπιακό, στον Παναθηναϊκό και βέβαια στην ΑΕΚ. Αν δοθεί αφορμή φυσικά.

Ολα τα βλέμματα στη Λαμία

Το κακό είναι πως η πρώτη περίοδος εφαρμογής αυτών των νέων διοικητικών ποινών, είναι η περίοδος ακριβώς πριν από την έναρξη των play offs. Που σημαίνει πως κάθε λάθος, μπορεί να έχει άμεσες επιπτώσεις στην προσπάθεια των ομάδων που διεκδικούν πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ που να ήξερε όταν γινόταν η αλλαγή έδρας με τον Πανσερραϊκό, πως αυτό θα του στοίχιζε τελικά μια αγωνιστική τιμωρία της Τούμπας μέσα στα play offs.

Σε ό,τι έχει να κάνει με μας, μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Λαμία. Όλος ο Παναθηναϊκός ασχολείται από την περασμένη Κυριακή με το ματς της ΑΕΚ και φυσικά ακόμη κι αν δεν έχουν μιλήσει ως τώρα, το ίδιο κάνουν και οι άλλοι. Αν πάει καλά το πράγμα αγωνιστικά για την ΑΕΚ, περιμένετε και θα δείτε τι θα λένε και τι θα γράφουν από τον περίγυρο και των τριών ανταγωνιστών μας για το πρωτάθλημα. Θα ξεφύγουν.

Να μη δοθεί δικαίωμα

Αν ξεφύγουν με νίκη της ΑΕΚ, σκεφθείτε πόσο θα ξεφύγουν σε περίπτωση που γίνει λάθος από πλευράς μας. Σε περίπτωση που ενώ ξέρουμε πόσο έχουν στοχεύσει όλοι οι αντίπαλοι αύριο στο γήπεδο της Λαμίας, πάμε εμείς μόνοι μας και κάνουμε καμιά γκέλα. Δώσουμε δηλαδή δικαίωμα με οποιαδήποτε υποψία φασαρίας, επεισοδίου, ακόμη κι έξω από το γήπεδο.

Γι’ αυτό λένε από την ΑΕΚ στις ανακοινώσεις όχι απλά μην πάτε στο γήπεδο, αλλά μην προσεγγίσετε καν. Δεν είναι όπως πέρσι που μέχρι τελευταία στιγμή παιζοταν αν θα ανοίξει τελικά θύρα για ΑΕΚτζήδες. Φέτος δεν υπάρχει καμιά περίπτωση και καμιά σχέση με πέρσι δεν έχει και το πλαίσιο των ποινών. Κάθε λάθος, σε οποιοδήποτε παιχνίδι, μπορεί να μας τινάξει στον αέρα. Πόσο μάλλον εκτός έδρας που δεν έχουμε και τον έλεγχο της κατάστασης.

Τις προβοκάτσιες ίσως δεν μπορούμε να τις ελέγξουμε. Αλλά μπορούμε οι ίδιοι να μη δώσουμε δικαίωμα.

Ενας είναι ο στόχος

Το ματς είναι δύσκολο και δεν πρέπει να έχουμε στον νου μας κι άλλα πράγματα. Η ομάδα πρέπει να πάει συγκεντρωμένη, χωρίς άγχος των ανθρώπων της για τα γύρω – γύρω, να παίξει το ματς και να το πάρει με κάθε τρόπο. Η ΑΕΚ δεν περνάει ποτέ εύκολα από την Λαμία κι έχει φέρει και τρεις ισοπαλίες, σε αντίθεση με τις βρωμιές της προπαγάνδας. Ο ΟΣΦΠ μέχρι φέτος και ο ΠΑΟΚ μόνιμα, περνούν τρένο.

Έχετε μήπως την εντύπωση πως ο Βόκολος μετά την ζημιά στον Παναθηναϊκό δεν θα θέλει σαν τρελός να κάνει την ζημιά και στην ΑΕΚ; Πέρα δηλαδή από τον στόχο που έχει και η συγκεκριμένη ομάδα να μπει στην εξάδα.

Η ΑΕΚ πάει στην Λαμία για μια σκληρή αγωνιστική δοκιμασία, αλλά και σε μια δοκιμασία ως κιτρινόμαυρη οικογένεια με γνώμονα της προστασία της ομάδας μας. Να γυρίσουν όλοι νικητές και στα δύο μέτωπα. Αυτός είναι ο στόχος.

Ο Ενωσίτης

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X