Οι οπαδοί της Μποταφόγκο απαιτούν από τον Τικίνιο να φύγει από τον σύλλογο επειδή έχασε πέναλτι!

Οι οπαδοί της Μποταφόγκο απαιτούν από τον Τικίνιο να φύγει από τον σύλλογο επειδή έχασε πέναλτι!
Photo Credits: INTIME

Εξαγριωμένοι φίλαθλοι της Μποταφόγκο ζητούν επιτακτικά την απομάκρυνση του άλλοτε επιθετικού του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πολλά και συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της Μποταφόγκο σε όλες τις διοργανώσεις έχουν δημιουργήσει «τριγμούς» στις τάξεις του συλλόγου, αλλά και σε εκείνους των φιλάθλων της ομάδας.

Λίγες ώρες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο Αουρόρα από τη Βολιβία (1-1) για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες, οπαδοί του βραζιλιάνικου συλλόγου επισκέφθηκαν το γήπεδο της ομάδας, βανδαλίζοντάς το με γκράφιτι και μηνύματα κατά της διοίκησης αλλά και ορισμένων παικτών.

Μάλιστα, στο κεντρικό «κάδρο» των υβριστικών συνθημάτων βρέθηκε ο άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού, Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος και έχασε πέναλτι στο ματς με την Αουρόρα.

Ανάμεσα στα συνθήματα, οι φίλαθλοι ζητούσαν την απομάκρυνση του Βραζιλιάνου φορ από την ομάδα, ο οποίος βρίσκεται εκεί από το καλοκαίρι του 2022. Φέτος, η σεζόν δεν έχει εξελιχθεί καλά για τον έμπειρο άσο, αφού μετράει μόλις ένα γκολ σε οκτώ συμμετοχές.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X