Europa League: Ματσάρες στους «16» με Ρόμα -Μπράιτον και Μαρσέιγ-Βιγιαρεάλ

Europa League: Ματσάρες στους «16» με Ρόμα -Μπράιτον και Μαρσέιγ-Βιγιαρεάλ
Photo Credits: INTIME

Δείτε όλα τα ζευγάρια του Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα μικρό… Champions League και φέτος να νοκ άουτ του Europa League στον δρόμο για τον της 22ας Μαϊου στο εκπληκτικό «Aviva Stadium» του Δουβλίνου.

Χωρίς κάποιο πολύ μεγάλο ντέρμπι ολοκληρώθηκε η κλήρωση της φάσης των «16» του Europa League. Το ζευγάρι Ρόμα – Μπράιτον ξεχωρίζει, με την ομάδα του Τζουσέπε Ντε Ρόσι που προκρίθηκε… δραματικά απέναντι στη Φέγενορντ, να βρίσκει μπροστά της τους «γλάρους» του Ντε Τσέρμπι που προκρίθηκαν στους «16» ως πρώτοι από τον όμιλο της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ θα αντιμετωπίσει τη Σπάρτα Πράγας έχοντας φυσικά ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού, στην τελευταία σεζόν του Γερμανού στο «Άνφιλντ». Η φοβερή και τρομερή Μπάγερ Λεβερκούζεν του Αλόνσο θα χρειαστεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καραμπάγκ για να προχωρήσει στη διοργάνωση, ενώ η Μίλαν θα αντιμετωπίσει τη Σλάβια Πράγας.

Μαρσέιγ και Βιγιαρεάλ θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για το ένα εισιτήριο των προημιτελικών. Η κληρωτίδα πάντως είχε… κέφια, καθώς έφερε αντιμέτωπες της Φράιμπουργκ – Γουέστ Χαμ οι οποίες ήταν στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο ζευγάρι Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Αταλάντα, καθώς οι δυο τους αναμετρήθηκαν στη φάση των ομίλων.

Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια της φάσης των 16 του Europa League

Σπάρτα Πράγας-Λίβερπουλ
Μαρσέιγ-Βιγιαρεάλ
Ρόμα-Μπράιτον
Μπενφίκα-Ρέιντζερς
Φράιμπουργκ-Γουέστ Χαμ
Μίλαν-Σλάβια Πράγας
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Αταλάντα
Κάραμπαγκ-Λεβερκούζεν

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X