Αν έχεις πλάνο… διάβαινε

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bajevic-melissanidis-dellasΣε έναν ποδοσφαιρικό οργανισμό, ο προγραμματισμός αποτελεί το Α και το Ω. Και στην ΑΕΚ εδώ και πολλά χρόνια η συγκεκριμένη λέξη αποτελεί «απαγορευμένο φρούτο». Μπορεί οι κιτρινόμαυροι να έχουν περάσει πολλά τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο το πλάνο τους χαρακτηρίστηκε «άρπα κόλλα». Και έτσι μοιραία η προσπάθεια για επιτυχία «θάφτηκε».

Ομολογώ ότι πρέπει να γυρίσουμε αρκετά τον χρόνο πίσω για να βρούμε αντίστοιχο προγραμματισμό στην ΑΕΚ. Σε σχέση πάντα με αυτό που βιώνουμε άπαντες φέτος. Με την ομάδα στην Γ’ Εθνική, η ηγεσία της σε όλα τα επίπεδα έχει καταφέρει να κλέψει την παράσταση. Προσοχή, δεν λέμε αν είναι καλοί παίκτες ο Αραβίδης, ο Φαγέ ο Μάνταλος. Εδώ καταγράφουμε τα δεδομένα , αλλά και τον επαγγελματισμό σύμφωνα με τον οποίο δουλεύουν όλοι στην ΑΕΚ. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο.

Οι οκτώ μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, αποτελούν τον «καθρέφτη» όλων όσων αναφέρουμε παραπάνω. Με τον Μελισσανίδη σε πρώτο πλάνο και τον Μπάγεβιτς να ακολουθεί, οι κιτρινόμαυροι έχουν σαρώσει τα πάντα στον διάβα τους.

Κλείνοντας παίκτες που  ήθελαν αρκετές ακόμα ομάδες, καταφέρνοντας να συμφωνήσουν με ποδοσφαιριστές που μοιάζουν ιδανικοί για την καινούργια προσπάθεια που έρχεται σε λίγους μήνες. Για αυτό και ο τίτλος «Αν έχεις πλάνο διάβαινε». Γιατί χωρίς πλάνο και σχέδιο δεν μπορείς να πας πουθενά. Δεν μπορείς να σταθείς σε υψηλό επίπεδο.  Ένα σχέδιο που έχει μελετηθεί εδώ και μήνες και το τελευταίο διάστημα έχει μπει στον σωστό δρόμο.

Άλλωστε σε μια καλοκουρδισμένη μηχανή, χρειάζονται και τα κατάλληλα μηχανήματα. Και στην ΑΕΚ υπάρχουν όλα αυτά και για αυτό βλέπουμε κινήσεις που έλειψαν από τον σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X