Άμραμπατ στην γιορτή του enwsi.gr: «Θέλουμε να είμαστε πάντα πρώτοι, το μυαλό μας στο πρωτάθλημα» (VIDEO)

Άμραμπατ στην γιορτή του enwsi.gr: «Θέλουμε να είμαστε πάντα πρώτοι, το μυαλό μας στο πρωτάθλημα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Νόρντιν Άμραμπατ στην μεγάλη γιορτή του enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, ο Νόρντιν Άμραμπατ ήταν «παρών» στην μεγάλη γιορτή του enwsi.gr για την συμπλήρωση 11 χρόνων από την έναρξη της λειτουργίας του.

Αφού ζήτησε… συγγνώμη γιατι δεν ήταν εκεί ο αρχηγός Σέρχιο Αραούχο και άπαντες ξέσπασαν σε γέλια, ο Μαροκινός εξτρέμ που είναι πλέον τρία χρόνια στην Ένωση τόνισε στην κάμερα του enwsi.gr πως το μυαλό όλων στα Σπάτα δεν είναι πουθενά αλλού εκτός από το πρωτάθλημα.

«Νιώθουμε πολύ καλά. Πλέον είμαστε στην πρώτη θέση και έχουν μείνει 13 παιχνίδια. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίζουμε κάθε παιχνίδι σα να είναι τελικός», λέει ο Νόρντιν Άμραμπατ που το μάτι του γυαλίζει ακόμα και στα 36 του χρόνια.

Σχετικά με το αν ο ίδιος προτιμά να είναι πρώτος ή να κυνηγά την πρώτη θέση, ο Άμραμπατ είναι ξεκάθαρος. «Προτιμώ να είμαι ο πρώτος. Έχουμε τα πάντα στο χέρι μας και ξέρουμε ότι να νικήσουμε τα παιχνίδια θα είμαστε οι πρωταθλητές».

«Ήταν εκπληκτικά, είναι μοναδικό το συναίσθημα σε αυτό το γήπεδο. Για να είμαστε πρωταθλητές θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Θέλουμε από εκείνους να δίνουν τα πάντα στις εξέδρες και εμείς από τη μεριά μας θα κάνουμε το ίδιος εντός του γηπέδους. Ελπίζουμε στο τέλος να πανηγυρίζουμε πάλι όλοι μαζί», κατέληψε ο Μαροκινός.

Δείτε όσα είπε ο Νόρντιν Άμραμπατ στην κάμερα του enwsi.gr:

 

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X