Το μήνυμα του Tραϊανού Δέλλα για τον τελικό του Conference League στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (VIDEO)

Το μήνυμα του Tραϊανού Δέλλα για τον τελικό του Conference League στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το δικό του μήνυμα ενόψει του τελικού του Conference League στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» έστειλε σήμερα ο Τραϊνός Δέλλας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο φετινός τελικός του Conference League θα λάβει χώρα στις 29 Μαΐου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», το γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν έχει τον ρόλο του πρεσβευτή του τελικού από την UEFA έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την UEFA για την τιμή που μου έχει κάνει να είμαι ο πρεσβευτής του τελικού που θα γίνει στην Αθήνα, στην OPAP Arena. Εύχομαι να δούμε έναν πολύ καλό τελικό. Πιστεύω πως είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι και να αποδείξουμε για μια ακόμα φορά ότι η Ελλάδα μπορεί να διοργανώσει μεγάλα παιχνίδια, όπως αυτό του τελικού του Conference League», ανέφερε ο Δέλλας στο μήνυμά του.

Δείτε το μήνυμα του Δέλλα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UECL FINAL ATHENS 2024 (@uecl_finalathens2024)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X