Αντιεμβολιαστής καλούσε από τα social media σε βία εναντίον ομοφυλόφιλων – Ανέβαζε live βίντεο μίσους

Αντιεμβολιαστής καλούσε από τα social media σε βία εναντίον ομοφυλόφιλων – Ανέβαζε live βίντεο μίσους

Στη σύλληψη ενός 43χρονου, ο οποίος υποκινούσε σε πράξεις που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις και μίσος σε βάρος ατόμων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη σύλληψη ενός 43χρονου, ο οποίος υποκινούσε σε πράξεις που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις και μίσος σε βάρος ατόμων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου, προχώρησε η αστυνομία.

Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου η αστυνομία, συνελήφθη σε περιοχή της Αττικής, ένας 43χρονος άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» και «παράβαση του νόμου περί κολασμού πράξεων ή ενεργειών που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις».

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος διατηρούσε προφίλ στα social media, από όπου «ανέβαζε» συστηματικά βίντεο με ρατσιστικό κίνητρο, υποκινώντας δημόσια σε βία, διακρίσεις και μίσος σε βάρος ατόμων λόγω ταυτότητας φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού. Παράλληλα, προέβαινε και σε διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με τα εμβόλια.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X