Η μεγάλη γιορτή του enwsi.gr, πίσω από τις κάμερες

Η μεγάλη γιορτή του enwsi.gr, πίσω από τις κάμερες
Photo Credits: INTIME

Ήταν πολλά και όμορφα όσα συνέβησαν μπροστά στις... κάμερες στην μεγάλη γιορτή του enwsi.gr, αλλά εξίσου όμορφα και αυτά που έγιναν πίσω απ' αυτές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σ’ ένα τραπέζι ο Άμραμπατ με τον Λιούμπιτσιτς, τον Στάνκοβιτς και τον Ζίνι. Δίπλα τους, όπως πάντα συμβαίνει, ο Ναλιτζής. Και κοντά τους ο Κυριακίδης μαζί με τον Χιώτη που «τρέχουν» τις Ακαδημίες. Στο διπλανό τραπέζι οι τρεις από την… συμμορία του Αλμέιδα, μαζί με ανθρώπους της διοίκησης και του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ. Πιο δίπλα οι μύθοι. Ο Θ(ε)ωμας, ο τεράστιος Στέλιος, ο Ατματσίδης που συσπειρώνει τους πάντες δίπλα του, ο Καραγκιοζόπουλος και ο Βασιλόπουλος. Λίγο πιο δίπλα ο Μπίλαρος, που έφυγε αλλά πότε δεν απομακρύνθηκε από την ΑΕΚ.  Ακριβώς απέναντι το μπάσκετ με τον προπονητή του και μετά το χαντμπολ με τον διοικητικό ηγέτη και τους πρωταθλητές του. Και το βόλεϊ και το πόλο και το ράγκμπι και το ποδόσφαιρο γυναικών και το φουτσαλ. Όλη η ΑΕΚ, όχι σε κλισέ έκφραση, αλλά στην πραγματικότητα.

Αυτή ήταν η εικόνα στην μεγάλη γιορτή του enwsi.gr. Μια εικόνα που δείχνει πολλά, που λέει ακόμα περισσότερα. Και που, για να είμαστε και ξεκάθαροι, αυτή η εικόνα είναι και ο στόχος και η δουλειά που γίνεται στο σάιτ. Ήταν πραγματικά μια όμορφη γιορτή, ακριβώς επειδή ήταν όλη η ΑΕΚ. Πολλά από τα όμορφα που έγιναν, αποτυπώθηκαν από τον… φακό της κάμερας ή της φωτογραφικής μηχανής. Όμως επειδή πάντα αυτά είναι τα πιο… όμορφα, θα σας αποκαλύψουμε και μερικά τα οποία έγιναν, με τις κάμερες κλειστές.

Ξεκινώντας απ’ αυτόν που έκλεψε την παράσταση στην βραδιά. Τον πιο κεφάτο, τον πιο φωνακλά, τον πιο… πληθωρικό. Νορντίν Άμραμπατ, λέγεται. Και δεν άφησε κανέναν δίπλα του σε ησυχία. Ασχολήθηκε με το συμβόλαιο του Στάνκοβιτς. Ναι, καλά διαβάσατε. Ασχολήθηκε. Ασχολήθηκε με τις γνώσεις του Ζίνι στο… βόλεϊ. Ναι και μ’ αυτές ασχολήθηκε. Του έδειχνε κινήσεις. Ασχολήθηκε με τον Λιούμπιτσιτς και με το καπέλο του. Ναι και με αυτό ασχολήθηκε. Επίσης φρόντισε να καλύψει τον Αραούχο, που “έπρεπε να είναι εδώ διότι αυτός είναι ο αρχηγός, αλλά είχε μια δουλειά που δεν μπορούσε να αναβάλει” είπε με το τεράστιο πειστικό χαμόγελό του. Ασχολήθηκε ακόμα και σχολιάζοντας το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ που έπαιζε στις τηλεοράσεις εκείνη την ώρα.

Αν βεβαίως όλα αυτά για τον Άμραμπατ ήταν εύκολα λόγω χαρακτήρα, για τον Ζίνι και μόνο η παρουσία του στην γιορτή είχε μια αρχική αμηχανία. Όσο περνούσε η ώρα όμως, ένιωθε όλο και πιο άνετα. Και πιθανότατα έβγαλε και τις περισσότερες φωτογραφίες με κόσμο που ήταν περαστικός, είδε ΑΕΚ και ποδοσφαιριστές και δεν έχασε την ευκαιρία να μπει για να… τσιμπήσει μια φωτογραφία. Την βραδιά την απόλαυσαν όλοι. Ίσως περισσότερο όσοι βρέθηκαν στο τραπέζι των τεράστιων μύθων της ΑΕΚ. Διότι εκεί όλα όσα συζητιόντουσαν, ήταν αναμνήσεις με ανεκτίμητη αξία και ποδοσφαιρικές συζητήσεις διαμαντάκια.

Η αλήθεια είναι βεβαίως, πως στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, βρέθηκε περισσότερο ο Λιούμπιτσιτς. Ήταν η πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε εκδήλωση που αφορούσε την ΑΕΚ, από τότε που αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη. Και το απόλαυσε πολύ και ο ίδιος. Μ’ ένα μόνιμο χαμόγελο, προσηνής, συζητούσε μ’ όλους. Και με χαμόγελο δεχόταν τα πειράγματα κυρίως από τον Άμραμπατ, αλλά και από τον Στάνκοβιτς. Όσο για τους τρεις συνεργάτες του Αλμέιδα, τον Μπονίνι, τον Βέγκα και τον Σαλαζάρ, πήραν μαζί το βραβείο του enwsi.gr για τον κόουτς. Αλλά αρνήθηκαν και να βγάλουν λόγο, όπως απαιτούσε με δυνατή φωνή ο Άμραμπατ, αλλά και να τραγουδήσουν ξανά τον ύπνο όπως έκαναν στην γιορτή των Παλαιμάχων, όπως ζήτησε η διεύθυνση του σαιτ.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X